Ara
Close this search box.

Gratis, Türkiye’nin en mutlu işyeri seçildi

Gratis, çalışanlarına sunduğu olanaklar ve iş ortamının kalitesiyle öne çıkan bir şirket. Bu nedenle, bir kez daha Türkiye’nin en mutlu iş yeri seçilmeleri hiç şaşırtıcı olmadı. Şirketin, çalışanlarının mutluluğuna ve motivasyonuna büyük önem vermesi, aynı zamanda da e-ticaret ve e-ihracat alanında gösterdiği başarıyla, Gratis’i bu alanda zirveye taşıdı.

Gratis, büyüme hedeflerine ulaştı

E-ticaret ve e-ihracat odaklı stratejiler, şirketin hem Türkiye’deki pazar payını hem de uluslararası arenada daha güçlü bir konuma gelmesini sağladı. Gratis, e-ticaret ve e-ihracat yatırımlarıyla sürdürülebilir büyüme hedeflerine ulaşmayı başardı ve Türkiye’nin lider kozmetik perakendecisi olmayı sürdürdü.

Gratis, Türkiye’nin en mutlu iş yeri seçilmesine ek olarak, e-ticaret ve e-ihracat alanında başarılarını artırmaya devam ediyor. Şirket, tüm dünyaya yayılan hizmet ağıyla Türkiye’nin güçlü bir marka imajını da koruyor. Böylece, Gratis sadece çalışanlarını değil, tüm Türkiye’yi de gururlandırıyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds