Ara
Close this search box.

Japonya’da sınır ötesi e-ticaret odaklı video sitesi açılıyor: You.en

Japonya'da sınır ötesi e-ticaret

Japonya’da sınır ötesi e-ticaret odaklı girişimler artmaya başladı. Sınır ötesi e-ticaret odaklı video sitesi You.en, 8 Şubat’ta kullanıma açılıyor. Japonya merkezli moda, teknoloji ve seyahat şirketi Fun Japan Communications Inc., çalışan Asyalı kadınların ürettiği ürünlere odaklanan sınır ötesi e-ticaret sitesi “You.en”in 8 Şubat’ta yayınlanacağını duyurdu.

You.en, şirketin Japonya’da sınır ötesi e-ticaret tecrübelerini içeriyor

Şirketten yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı;

“You.en, sınır ötesi e-ticaretteki bilgi ve tecrübemizi kullanarak, son derece popüler medya biçimi olan kısa videolarla sergileyerek, müşterilerin ürünlerin nasıl kullanılacağını hayal etmelerini kolaylaştıran bir web sitesidir. Bu formatın en önemli faydası, satın alma sürecini olumlu yönde ilerletebilecek ürünlerin dokusunu ve boyutunu net bir şekilde aktarma yeteneğidir.”

Sitede sadece kalitesi ve seçkin Japon ürünleri satılacak

Japonya’da sınır ötesi e-ticaret sitesi You.en; tamamı geleneksel Japon el sanatları ve tekniklerini kullanılarak üretilen cüzdanlardan çantalara, aksesuarlardan kozmetik ve çeşitli eşyalara kadar Japonya’nın dört bir yanından seçilmiş, kaliteli ve Japonya’da üretilen geniş bir ürün yelpazesi satacak.

Şirket Tayvan, Hong Kong ve Singapur’da faaliyet göstermeye başlayacak ve faaliyet gösterdiği ülkelerdeki üyelere yönelik pop-up mağazalar ve etkinlikler yapmayı düşünüyor. Şirket, Japon ürünlerini çevrimdışı satın alma fırsatları yaratarak kullanıcılara hem çevrim içi hem de çevrim dışı olarak ulaşmayı umuyor. Şirket, Asya odaklı olmak üzere faaliyet gösterdiği ülke sayısını artırmayı planlıyor.

Sitede Japonca ve İngilizce dil seçeneği sunuluyor. Üyelikle kullanılabilen sitenin bültenine kayıt olanlara alışverişlerde yüzde 15 indirim sunuluyor.

Daha fazla bilgi için tıklayın!

Fun Japan Communications hakkında

Fun Japan Communications, 2016 yılında seyahat sektörü devi JTB Corporation’ın bir grup şirketi olarak kuruldu. Topluluk sitesi “FUN! Asya’daki Japonya severler için JAPAN” ve aynı zamanda “FUN! JAPAN SELECTSHOP”, Japon ürünleri satan sınır ötesi bir e-ticaret sitesidir.

AB ve Japonya sınır ötesi veri akışlarını içerecek protokol imzaladı

Öte yandan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi, geçtiğimiz çarşamba günü yaptığı açıklamada, Belçika’nın Avrupa Birliği Konseyi Başkanlığı’nın Japonya-AB Ekonomik Ortaklık Anlaşması‘na sınır ötesi veri akışlarına ilişkin hükümler içeren bir protokol imzaladığını duyurdu. Açıklamada, “Protokol, AB ile Japonya arasındaki veri akışının haksız veri yerelleştirme tedbirleri nedeniyle sekteye uğramamasını sağlayarak daha fazla hukuki kesinlik sağlayacak.” ifadeleri kullanıldı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds