Ara
Close this search box.

E-Land ile Alibaba arasında stratejik e-ticaret anlaşması

e-land

E-Land ile Alibaba arasında Şangay’da imzalanan anlaşma, Güney Kore’nin kaliteli ürünlerini Çin e-ticaret pazarına sunmayı hedefliyor. İki grup arasında imzalanan uluslararası lojistik iş anlaşmasına göre, E-Land, çocuk giyiminden başlayarak Güney Kore ürünlerini doğrudan satın alma yoluyla Çin e-ticaret pazarında tanıtacak.

Alibaba bünyesindeki lojistik şirketi Cainiao, lojistik verimliliğini artırmak ve nakliye maliyetlerini azaltmak için tek elden sınır ötesi lojistik hizmetleri sağlayacak. Bu stratejik ortaklığın, hem uluslararası lojistik rekabetinde pazar liderliği kazanmasına yardımcı olması hem de Çin ve Güney Kore e-ticaret pazarlarına katkı sunması bekleniyor.

E-Land E-İnovasyon Vadisi, Güney Kore’nin sınır ötesi e-ticaretinde önemli bir üs olacak

E-Land, 1994 yılındaki kuruluşundan bu yana Güney Kore ürünlerini farklı ülkelere sunuyor. Holding, Minhang Bölgesi’ndeki E-İnovasyon Vadisi’ni, şirket genel merkezi, Ar-Ge merkezi ve destek tesislerinin yeri haline getiriyor. Cainiao ile yapılan bu iş birliğiyle E-İnovasyon Vadisi, aynı zamanda Güney Kore ürünlerinin sınır ötesi e-ticareti için de bir üs haline gelecek.

2020 yılında kurulan ve modaya uygun çocuk kıyafetlerine odaklanan Güney Kore merkezli bebek ve çocuk e-ticaret platformu Kidikidi, bu yılın ilk yarısında Reverse Direct Mall aracılığıyla tanıtılan ilk marka olacak. Anlaşmaya göre, Kidikidi, Alibaba bünyesinde Tmall International’a katılacak ve tüm lojistik ve gümrükleme hizmetleri Cainiao tarafından sağlanacak.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds