Ara
Close this search box.

İzmir’de “E-Ticaret Sohbetleri” etkinliği

e-ticaret

ME Consultancy Kurucusu Murat Erdör’ün moderatörlüğünde, “E-Ticarette Başarılı Olmanın Yolları” temasıyla “E-Ticaret Sohbetleri” etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik, İzQ Girişimcilik Merkezi’nde 19 Aralık 2023 Salı günü 19:00-21:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Etkinlikte; e-ticaret ve e-ihracat sayesinde şirketlerin neler yapabilecekleri; Türkiye’de ve yurt dışında nasıl pazarlama çalışmaları yapabilecekleri; ödemelerini nasıl alabilecekleri; pazaryerleri ile nasıl entegre olabilecekleri ve online satış yaparken dikkat etmeleri gereken yollar gibi konular ele alınacak.

E-ticaret profesyonelleri tecrübelerini paylaşacak

Etkinlik, e-ticaret girişimcilerini, KOBİ’leri, mevcut girişimini büyütmek isteyenleri, dijital pazarlama profesyonellerini, şirketlerin e-ticaret ve pazarlama yöneticilerini, pazarlama uzmanlarını, danışmanları, sosyal medya uzmanlarını ve marka yöneticilerini buluşturacak.

Etkinlik katılımcıları şunlar; Ticimax Channel Account Manager Hüseyin Kıvanç Durmaz, Digital Exchange Kurucu Ortağı Emrah Pamuk, Sipay İş Ortaklıkları Müdürü Burcu Kaya, Platin360 CEO’su Fatih Balkan ve İda Dijital Kreatif Tasarım ve Sosyal Medya Yöneticisi Bahriye Çetintulum.

ÜCRETSİZ KAYIT, BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN!
Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds