Ara
Close this search box.

“ShopiVerse’in sınır ötesi e-ticaret için benzersiz avantajları var”

shopiverse

Amazon Sellers Society Founder Krystel Abi Assi, Lizbon’da düzenlenen Web Summit’te ShopiVerse’i tanıttı. Assi, ShopiVerse CEO’su Orxan Isayev ile röportaj yaptı. Assi, yaptığı açıklamada, “ShopiVerse dünyanın her yerinde kelimenin tam anlamıyla binlerce kullanıcı tarafından kullanılıyor. Küresel e-ticaret operasyonlarında devrim yaratan platformun arkasındaki yenilikçiler Orxan Isayev ve ekibiyle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz!” ifadelerine yer verdi.

“E-ticaret işletmelerinin yönetimini basitleştiriyor”

Krystel Abi Assi, ayrıca, “ShopiVerse’in 50’den fazla entegre denizaşırı deposu ve bunları yönetmeye imkan veren gösterge panosu ile e-ticaret işletmelerinin yönetimini nasıl basitleştirdiğini keşfedin. ShopiVerse’in sınır ötesi e-ticaret için benzersiz avantajları var. İşletmelerin daha hızlı teslimat yapmasına, iadeleri daha verimli yönetmesine ve operasyonel maliyetleri azaltmasına nasıl yardımcı olduğu hakkında bilgi edinin.” sözlerini kaydetti.

“ShopiVerse ile tüm satışlarınızı, siparişlerinizi, operasyonlarınızı, yönetebilirsiniz”

“Tüm hesaplarınızı, tüm e-ticaret işletmelerinizi tek bir platformda yönetmenize yardımcı olabilecek akıllı bir araç var mı? Ve bu araç kullanıcı dostu mu? O zaman ShopiVerse ile tanışın.” ifadelerinin kullanıldığı yayında, Orxan Isayev’in şu sözlerine yer verildi;

Yapay zeka destekli küresel entegrasyon çözümü ShopiVerse’e ile tüm satışlarınızı, siparişlerinizi, operasyonlarınızı, WMS’lerinizi, ERP’lerinizi kolayca yönetebilirsiniz. Sadece tek bir panelden. Amazon, eBay, Wayfair, Walmart’a ayrı ayrı gitmenize gerek yok. Ürünlerinizi çok kolay bir şekilde listeleyebilir ve listelerinizi, siparişlerinizi yönetebilirsiniz. Yapay zeka da kullanabilirsiniz. AI, içerik oluşturma ve optimizasyonu, görüntü optimizasyonu ve çeviri konusunda size yardımcı olur. ShopiVerse ile globalleşmek çok kolay.”

Isayev, “Eğer üretici veya satıcıysanız veya ürünlerinizi küresel olarak satmayı ve tüm dünyadaki satışlarınızı artırmayı hedefliyorsanız, ShopiVerse tüm hizmetlerinizi yönetmeniz için harika bir ortaktır.” sözlerini aktardı.

SHOPIVERSE’IN BAŞARI HİKAYESİ
Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds