Ara
Close this search box.

DHL, Avrupa’da 100 bin erişim noktasına ulaştı

DHL

DHL eCommerce, en son erişim noktasını Polonya’nın Varşova kentinde açtı. Erişim noktaları, müşterilerin paket gönderebileceği, bırakabileceği veya alabileceği hizmet noktaları (veya paket mağazaları) olarak hizmet veriyor.

28 ülkede aktif hizmet veriliyor

Erişim noktaları ağının şu anda Avrupa çapında 28 ülkede aktif olduğu belirtilerek, DHL‘in Alibaba’nın lojistik kolu Cainiao ile Polonya’da kurulan ortak girişim gibi Avrupa genelinde farklı ortaklıklar kurduğu hatırlatıldı. Şirket yakın zamanda da Türkiye’deki konumunu güçlendirmek için MNG Kargo’yu satın aldı.

‘Hizmetlerimizin omurgası geniş lojistik ağımız, dijital uzmanlığımız ve yeteneklerimiz’

DHL eCommerce CEO’su Pablo Ciano, “DHL eCommerce’de, yaptığımız her şeyin merkezinde müşterilerimiz olduğu için güvenilir, uygun fiyatlı ve sürdürülebilir e-ticaret dağıtım hizmetleri sunuyoruz. Hizmetlerimizin omurgası, tarafımızca veya ortaklıklar yoluyla işletilen geniş ağımız ve dijital uzmanlığımız ve yeteneklerimizdir.” dedi.

Yatırım yapma ve büyüme zamanı

DHL yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. Yakın zamanda Hollanda’daki teslimat ağına 100 milyon Euro yatırım yaptı. 2025 yılında beşinci işleme merkezini burada faaliyete geçirecek. Şirket tarafından yaptırılan araştırmaya göre pazarda hala büyüme için fırsatlar var. Araştırmada, Avrupalıların en az yüzde 24’ünün, paketlerinin erişim noktalarına teslim edilmesini istediği söylenerek, bu oranının dünyanın diğer bölgeleriyle karşılaştırıldığında yüksek bir oran olduğu belirtildi.

Neredeyse sınırsız büyüme potansiyeliyle sektörün en heyecan verici segmentlerinden birinde faaliyet gösterdiklerini belirten Ciano, “Ancak bu potansiyeli nasıl değerlendirdiğimiz, hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacaktır. Şimdi yatırım yapma ve büyüme zamanı.” diye konuştu.

 

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds