Ara
Close this search box.

‘Hızlı teslimat ve bireysel gönderiler ile herkes ihracat yapabilecek’

hızlı teslimat

Asset Worldwide Ekspress Ceo’su Avşar Dada, Türkiye’de e-ticaret işlem hacminin her geçen gün artış gösterdiğini ve artık ülke sınırlarını aşarak küresel hale geldiğini ifade etti. Dada, ayrıca pandemi sonrası dönemde e-ticarete olan talebin artmasıyla lojistik hizmetlerine olan talebin de yükseldiğini söyledi.

E-ticaretin küresel hale gelmesiyle, bireysel olarak e-ihracat yapmak isteyenlerin yurt dışı gönderileri için bilgiler paylaşan Dada, girişimciler ve küçük işletme sahipleri için uluslararası pazarlara açılmanın genellikle bürokratik zorluklar ve yüksek lojistik maliyetleriyle dolu olduğunu belirtti.

‘Girişimciler, sunduğumuz hizmetlerle uluslararası pazarlara daha kolay adım atabiliyor’

Avşar Dada, Türkiye’de faaliyet gösteren bir lojistik firması olarak bu engelleri aşmak isteyenlere çözümler sunduklarını söyleyerek, “Hızlı teslimat hizmeti, işletmelerin ürünlerini Türkiye’den Avrupa’ya sadece bir günde ulaştırmasına imkan tanıyor. Bu da daha hızlı ve güvenilir bir şekilde alışveriş yapma fırsatı sunuyor. Aynı zamanda gümrükleme süreçlerini kolaylaştırmak için teknolojik çözümler sunuyor ve işletmelere dış ticaret konusunda danışmanlık sağlanıyor. Bu sayede girişimciler, uluslararası pazarlara adım atarken bürokratik engellerle uğraşma konusunda daha az stres yaşayabiliyorlar.” dedi.

‘Lojistik sektörünün büyümesine katkıda bulunuyoruz’

Verdikleri hizmetin önemi ve yerli lojistik sektörüne katkısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Avşar Dada, Türkiye’den yurt dışına ürün göndermek isteyen girişimcilere bürokrasiyi ve maliyetleri azaltan bir çözüm sunduklarını ve bir günlük hızlı teslimat ile müşterilere hız ve güvenilirlik sağladıklarını aktardı. Dada, “Aynı zamanda, artık bireysel gönderi fırsatı sunarak herkesin uluslararası ticarette yer almasına imkan tanıyoruz. Bu, ülke ekonomisine de döviz girişi sağlayarak yerli lojistik sektörümüzün büyümesine katkı sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

 

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds