Ara
Close this search box.

WORLDEF E-Ticaret Vakfı’ndan Bursa’da özel eğitim konferansı

WORLDEF E-Ticaret Vakfı

WORLDEF E-Ticaret Vakfı tarafından Bursa’da düzenlenecek olan eğitim konferansı ‘E-Ticaret ve E-İhracat’ta En Yeni Trendler ve Stratejiler’ teması ile gerçekleşecek. Eğitim konferansı, Türkiye’nin e-ticaret ve e-ihracat sektörlerinde derinlemesine uzmanlaşmayı hedefleyen profesyoneller için özel olarak tasarlandı.

Konferansta katılımcıları neler bekliyor?

Alanında uzman eğitmenler ve konuşmacılarla derinlemesine eğitim oturumlarının yapılacağı bu özel etkinlikte, e-ticaret ve e-ihracat konuları, sektör trendleri ve stratejileri üzerine odaklanılacak. Etkinlikte katılımcılar, interaktif atölye çalışmalarına ve uygulamalı eğitimlere katılabilecek.

Etkinlikte katılımcıları, öğrenci ve eğitmen arasındaki birebir etkileşimi teşvik eden sınırlı grup oturumları ve benzer ilgi alanlarına sahip profesyonellerle ağ kurma fırsatları bekliyor.

Sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecek

Eğitim konferansı, katılımcılarına rakiplerinden bir adım öne geçmeleri için gereken bilgi ve becerileri sunmayı hedefliyor. Sınırlı sayıda katılımcının kabul edileceği ve ücretsiz olarak gerçekleşecek bu özel etkinlikte, sektördeki en yeni konular ve trendler hakkında bilgilendirmeler yapılacak.

Kimler katılmalı?

E-ticaret ve e-ihracat sektöründe ileri seviye bilgi ve beceri arayışında olanlar, niş konularda uzmanlaşmayı hedefleyen girişimciler, şirket liderleri ve pazarlama profesyonelleri bir araya getirecek etkinliğe, sektördeki en son yenilikleri ve stratejileri öğrenerek kariyerini ileriye taşımak isteyenler katılım gösterebilir.

Etkinliğe katılmak için başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds