Ara
Close this search box.

E-ticarette satışları artırma çözümleri sunan Juphy, 900 bin dolar yatırım aldı

Juphy

E-ticaret şirketlerinin sosyal medya kanallarında efektif müşteri desteği verebilmesine ve satışlarını artırabilmesine yönelik çözümler sunan, yapay zeka tabanlı B2B SaaS girişimi Juphy, üçüncü yatırım turunda 900 bin dolar yatırım aldı.

Şirketin yatırım turuna Arya Kadın Yatırım Platformu, APY Ventures, Simya VC, ve Türkiye İş Bankası iş birliği ile Maxis bünyesinde kurulan ARYA GSYF, üç kurumsal fon ve adı açıklanmayan sekiz melek yatırımcının katıldığı belirtildi. Bu yatırım turuyla beraber, şirketin toplam yatırım tutarının 1,2 milyon dolara ulaştığı aktarıldı.

‘Dünyanın en iyi startup hızlandırma programlarından birine kabul edildik’

Yatırım turu sonrası değerlendirmede bulunan, Juphy Kurucu Ortağı ve CEO’su Alara Eren İplikçioğlu, üçüncü yatırım turu ile beraber San Francisco’da, Simya VC’nin iş ortaklarından dünyanın en iyi startup hızlandırma programlarından biri olan Alchemist Accelerator’a kabul olduklarını söyledi.

İplikçioğlu, “Bu süreçte ana hedefimiz, Juphy’nin otomasyon, data analizi ve raporlama özelliklerini geliştirerek, Kuzey Amerika ve Avrupa’daki satışlarımızı artırmak ve ekibimizi büyütmek.” diye konuştu.

Juphy hakkında

Alara Eren İplikçioglu, Osman Eri Balcıoglu ve Eyüp İbişoğlu tarafından 2019 yılında kurulan Juphy, çoğunlukla Kuzey Amerika’da olmak üzere, 98 farklı ülkede 2000’den fazla şirket tarafından kullanılıyor. Platformun yapay zeka tabanlı satış asistanı modülü, e-ticaret web siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden ürün satışlarını 7/24 otomatikleştiriyor. Şirketlere müşteri hedefleme ve satış artırma konusunda kesintisiz bir çözüm sunuyor.

Juphy‘nin geçtiğimiz senelerde Amerika’nin en büyük B2B SaaS review platformu olan G2’da pek çok kez kullanım kolaylığı açısından en iyi ürün olarak seçildiği ve AppSumo’da 36 günde rekor kıran bir satış yaptığı biliniyor. Kurulduğu günden beri global satış yapabilmeyi hedefleyen ve başaran Juphy’nin, G2, Product Hunt ve AppSumo gibi platformlarda 1000’i aşkın müşteri yorumunda 5 üzerinden 4.8 müşteri memnuniyeti skoru bulunuyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds