Ara
Close this search box.

Google Duet AI, e-posta yanıtlayabilecek

Duet AI

Google, servislerini geliştirmeye devam ederek, yapay zeka araçlarını servisleri içinde kullanıma sunuyor. Teknoloji devi, ‘Duet AI‘ yapay zeka asistanını birçok servisinde kullanıma sunduğunu açıkladı.

Duet AI‘ın bir e-posta mesajının taslağını oluşturmak için kullanıcının kelimelerini kullanacağı söylendi. Yanıt vereceği e-posta için alakalı yanıtlar oluşturmak için yapay zekanın, önceki e-posta içeriklerinden faydalanacağı aktarıldı. Duet AI‘ın, Drive’daki öğeleri bulmak, belgeleri özetlemek için yapay zeka asistan hizmeti vereceği belirtildi.

Duet AI, Google Workspace servislerinde kullanılacak

Google, Workspace alanında kullanıcılarına, toplantılar, dokümanlar, Google Sohbet ve çeşitli servislerde yardımcı olan yapay zeka destekli asistanı Duet AI hakkında yaptığı güncellemeleri paylaştı. Yapay zeka asistanının, Google’ın Workspace uygulamalarına ödeme yapan herkesin kullanımına sunulacağı bildirildi.

Şirket, ayrıca yapay zeka asistanının, kullanıcıların tek dokunuşla daha uzun, daha kişiselleştirilmiş e-postalar hazırlamasına olanak tanıdıklarını, Gmail’in mevcut akıllı yanıt özelliğini geliştirdiklerini de belirtti.

Duet AI, çeşitli yazma yardımı seçenekleri sunacak

Duet AI‘yi deneyen kullanıcıların, hem web hem de mobil cihazlarda, kendilerine farklı yazma yardımı seçenekleri sunan “Yazmama yardım et” düğmesini kullanabilecekleri ifade edildi. Ayrıca taslağınızdaki e-postanın tonunun daha resmi olmasını sağlamak veya mesaja daha fazla ayrıntı ekleyerek taslağı daha ayrıntılı hale getirmek için AI özelliğini kullanılabilecek.

Google, benzer bir “Yazmama yardım et” özelliğinin Dokümanlar’a da geleceğini ve içeriğin değiştirilebileceğini, bölümlerin özetlenebileceğini, madde işaretleri eklenebileceğini, metnin detaylandırabileceğini veya kısaltılabileceğini, beğenilmediği durumlarda farklı oluşturulmuş bir taslak oluşturabileceğini aktardı.

Duet AI‘ın şu an için Google Workspace Enterprise için Duet AI eklentisine abone olan kullanıcılara açık olduğu aktarıldı. Google’ın, büyük şirketler için Duet AI hizmetine erişim için kullanıcı başına 30 ABD doları ücret alacağı bildirildi. Önümüzdeki dönemde de yeni özelliğin hem küçük ve orta ölçekli şirketlere hem de bireysel kullanıcılara açılacağı beklentisi paylaşıldı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds