Ara
Close this search box.

MegaMerchant, Amerika’daki satışlarını yüzde 165 artırdı

MegaMerchant

Amazon Prime üyelerine özel indirim kampanyası Prime Day’in bu yıl ilk 24 saati, Amazon tarihindeki en büyük satış günü oldu. Prime Day sırasında, sadece Amerika’da gerçekleşen çevrim içi harcamalar 12,7 milyar dolara ulaştı. 150’den fazla üreticinin 50’den fazla ülkede, 15 global platformda satış yapmasına aracılık eden MegaMerchant ise, Amazon tarihindeki en büyük Prime Day günlerinde satışlarını katladı.

MegaMerchant olarak e-ihracat yapmak isteyen herkesin yanında olma vizyonuyla markalar için etkili pazarlama stratejileri oluşturarak ürünlerini yurt dışındaki müşterilerine ulaştırmalarına destek olmaya devam edecekleri belirtildi.

Kendi markasıyla yarattığı ürünlerde yüzde 500’e yakın satış artışı

MegaMerchant, Prime Day sırasında, mevcut satıcılarının Avrupa’daki satışlarının yaklaşık 2,5 kat artmasını sağlarken, aynı zamanda kendi markasıyla yarattığı ürünlerde yüzde 500’e yakın bir satış artışı elde etti.

MegaMerchant Kurucu ve CEO’su Yaman Alpata, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu yılki Prime Day etkinliğinde elde ettiğimiz muhteşem başarıdan dolayı gurur duyuyoruz. MegaMerchant olarak e-ihracat yapmak isteyen herkesin yanında olma vizyonuyla yola çıktık. Bu başarı tablosunda, müşterilerimizin, iş ortaklarımızın ve tabii ki deneyimli ekibimizin yeri çok önemli. Bu büyük etkinlikte sergilediğimiz güçlü performans, gelecekte de aynı kararlılıkla daha büyük başarılar elde edeceğimizin bir taahhüdü. Şimdi ise, iş ortaklarımızla Kasım sonunda gerçekleşecek olan Black Friday kampanyalarına hazırlanıyoruz.” dedi.

Mega Merchant Kurucusu ve CEO’su Yaman Alpata

‘E-ihracat için güçlü bir ekosistem yaratmaya devam edeceğiz’

Alpata, markaların, gelecekteki fırsatları yakalamalarının yolunun, hazırlıklarını erkenden yapmalarından geçtiğini belirtti. Bu kapsamda, fırsatları yakalamak isteyen markalar için, e-ihracatın A’dan Z’ye tüm gereksinimlerini tek çatı altında toplamaya ve güçlü bir ekosistem yaratmaya devam edeceklerini söyledi.

Avrupa pazarlarında da satışlar arttı

Her yıl farklı çeşitli ülkelerde gerçekleşen Prime Day etkinliğinde, MegaMerchant‘ın Avrupa satışlarında da artışlar yaşandı. MegaMerchant’ın ülke bazlı satışlarda, Almanya’da 1,9 kat ve İngiltere’de 1,5 kat artış elde ettiği aktarıldı. Ayrıca, İtalya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika gibi diğer önemli Avrupa pazarlarında da benzer artışlar yaşandığı ifade edildi.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds