Hepsiburada ve Şekerbank iş birliği ile 20 milyon TL’lik satış hacmi

Hepsiburada

Hepsiburada, kadın kooperatiflerine destek olmak amacıyla Şekerbank ile iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Hepsiburada tarafından yapılan açıklamaya göre, kapsayıcı ve sürdürülebilir ekonomik büyümenin, kadınların iş gücüne katılımı ve ticarette güç kazanmasıyla mümkün olacağına inanıldığı belirtilerek, platform içerisinde satış yapan kadın kooperatiflerine Şekerbank iş birliğiyle 10 bin TL değerinde HepsiAds dijital reklam desteği ve bankacılık ürün ve hizmetleriyle finansmana erişim imkanı sundukları açıklandı.

Kadın kooperatiflerine, 250 bin TL’ye kadar nakit desteği

Hepsiburada ve Şekerbank iş birliği ile finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmek isteyen kadın kooperatiflerinin, Şekerbank’tan 250 bin TL’ye kadar nakit desteği de alabileceği belirtildi. Kampanyaya katılan Şekerbank müşterisi kadın kooperatiflerinin, ayrıca 1 yıl boyunca POS aidat muafiyeti ve ücretsiz EFT/havale hakkına sahip olacağı bilgisi paylaşıldı.

Şekerbank’ın kadınlara özel sunduğu ‘Bütçem Benim Bonus Kart’ yıllık kart aidat ücretinden de 1 yıl süreyle ücret alınmayacak. Katılımcılar, Hepsiburada siparişlerinde süresiz bedava kargo hizmeti, ücretsiz fotoğraf çekiminin yanı sıra ücretsiz ‘Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü E-ticaret’ ve Şekerbank Finansal okuryazarlık eğitim fırsatlarından da yararlanabilecek.

Hepsiburada ve Şekerbank’ın gerçekleştirdiği iş birliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi ile 20 milyon TL’lik satış hacmi imkanı yaratılması hedeflendi.

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, kadınların üretime ve iş gücüne daha etkin katılımı için kadın bankacılığı yaklaşımlarını aktardı.

Girişimci kadınlara dijital reklam ve finansman desteği sunuluyor

Kumoğlu, “Dijital kanallarımız aracılığıyla kapsayıcı finans alanında ilklere imza atıyoruz. Dijital bankacılık ürünlerimizin yanı sıra kadınlara özel işletme ve yatırım kredilerimiz, kredi kartlarımız ve finansal okuryazarlık eğitimlerimizle kadın kooperatiflerimize destek oluyor, üreten kadınların işlerini birlikte büyütüyoruz. Hepsiburada ile iş birliği içinde olduğumuz ‘Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü’ programı sayesinde de Türkiye’nin neresinde olursa olsun kadın üreticilerimizin pazarlama faaliyetlerini güçlendirmek, satış fırsatlarını artırmak için özel bir dijital reklam ve finans kaynağı sunacağız.” dedi.

Kumoğlu, girişimci kadınların ürettiklerini daha geniş pazarlara sunmalarını ve satışlarını artırmanın yollarını göstererek, söz konusu girişimleri güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Kumoğlu, bunu gerçekleştiren ilk banka olarak, kadınların üretime devam edebilmesi için her zaman yanlarında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

‘Hepsiburada olarak girişimci kadınları güçlendirmeyi sürdüreceğiz’

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, kadın girişimcilere destek olmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizdi. Özgün, “Hepsiburada olarak, 2017 yılından bu yana, Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programımızla girişimci kadınlara eğitim, pazarlama ve operasyonel süreç konularında destek sağlıyoruz. E-ticaret ekosisteminin her alanında kadınların yanında yer aldık ve programımızla bugüne kadar 43 binden fazla girişimci kadına, 220’ye yakın kadın kooperatifine ve 30 sivil toplum kuruluşuna katkı sağladık.” diye konuştu.

Özgün, Şekerbank ile hayata geçirdikleri yeni iş birlikleri ile kadın kooperatiflerinin finansal engelleri aşmalarına bir destek daha eklemiş olduklarını ifade etti.

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, “Önümüzdeki dönemde de Hepsiburada olarak bugüne kadar yaptığımız gibi tüm imkanlarımızı sunarak girişimci kadınları güçlendirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

HepsiAds ile satışları artırma fırsatı

Hepsiburada ve Şekerbank iş birliği ile ‘Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü’ programı avantajlarına ek olarak her bir kadın kooperatifine 10 bin TL olmak üzere dijital reklam desteği ve bankacılık ürün ve hizmetleriyle finansmana erişim imkanı sunuluyor. İş birliği kapsamında toplam 2 milyon TL değerinde HepsiAds dijital reklam desteğine ulaşılması hedeflendi.

Kampanyaya katılan kadın kooperatifleri, Hepsiburada’nın yeni nesil dijital reklam çözüm ve teknolojilerini sunduğu ‘HepsiAds’ ile e-ticaret hacimlerini büyütebilecek.

Türkiye’de e-ticaret ekosisteminin büyümesine katkı sağlamaya devam edeceklerini aktaran Hepsiburada, HepsiAds reklam çözümleri ile birlikte satıcıların, ürünlerini ve mağazalarını aramalarda üst sıralara taşıyarak satışlarını artırmalarına olanak tanıyor.

HepsiAds’den faydalanan işletmelerin, Hepsiburada üzerinden verdikleri reklamlar sayesinde ziyaret trafiklerini 10 kat ve satışlarını ise 3 kat artırma imkanı bulabildikleri bilgisi paylaşıldı.