Ara
Close this search box.

Moka Ödeme ve E-Para Kuruluşu yönetim kurulunda yeni atama

MOKA

Türkiye İş Bankası iştiraki Moka Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu’nun (MOKA) yürüttüğü büyüme stratejisi kapsamında, yönetim kurulu üyeleri arasına yeni bir isim atandı. Finansal teknoloji sektöründe 30 yıllık deneyime sahip olan Dr. Soner Canko’nun, şirketin yeni yönetim kurulu üyesi olarak yer alacağı açıklandı.

‘MOKA önemli bir dönüşüm gerçekleştirdi’

MOKA Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sezen, konuya ilişkin Bloomberg’e yaptığı açıklamada şöyle dedi: “MOKA, özellikle son iki yılda hem teknoloji hem de insan kaynağına büyük yatırımlar yaparak önemli bir dönüşüm gerçekleştirdi. Böylece kısa zamanda sektörün lider oyuncularından biri oldu. Dr. Soner Canko’nun, şirketimize Yönetim Kurulu Üyesi olarak katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Dr. Soner Canko, ödeme sistemleri ve finansal teknoloji alanlarındaki deneyimi ve vizyonu ile, MOKA‘nın zirveye ulaşmasına katkı sağlayacak. Kendisine ‘MOKA ailesine hoş geldin’ diyoruz.”

MOKA hakkında

Konum veya para biriminden bağımsız olarak tüm finansal işlemlerin basit ve şeffaf biçimde herkes tarafından gerçekleştirildiği bir dünya oluşturma ve değer alışverişinde devrim yaratma vizyonuyla çalışmalarına devam eden MOKA, 2021 yılından beri Türkiye İş Bankası iştiraki olarak ödeme sistemleri ve elektronik para alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, hızlı, güvenli, yenilikçi ve kişiselleştirilmiş ödeme çözümleri ile bireylere ve işletmelere kusursuz ve ayrıcalıklı bir müşteri deneyimi yaşatmayı hedefliyor. MOKA, küresel ödeme şirketleri tarafından onaylı ve yüksek güvenlik standartlarına uygun geliştirilmiş ödeme çözümleri sağlıyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds