Ara
Close this search box.

Turkuaz ve Livasoft iş birliği ile ücretsiz eğitim fırsatı

Turkuaz ve Livasoft

Turkuaz ve Livasoft iş birliği ile ücretsiz olarak sertifikalı e-ticaret ve e-ticaret özelinde NEBİM V3 ERP Temel Süreç Eğitimi verilecek.

Turkuaz ve Livasoft, e-ticaret ekosisteminde kariyer hedefleyen ve Nebim yazılımlarını kullanan firmalarda, ürün, kategori yönetimi, dijital perakende ve mağazacılık departmanlarında çalışmak isteyenlere ücretsiz e-ticaret ve Nebim V3 ERP eğitimleri vermeye başlıyor. Sertifikalı ve iş garantili ‘Nebim V3 ERP Temel Düzey’ ve ‘E-Ticaret’ eğitimlerinin Turkuaz Ofis Eğitim Salonu’nda verilecek.

Sınırlı sayıda kontenjan

Şirket tarafından yapılan açıklamada, e-ticaret ekosistem dinamikleri beraberinde NEBİM V3 ERP yazılımı ile ilgili Temel Düzey Eğitimleri’nin, Temmuz 2023 döneminde Turkuaz ofis içi eğitim alanında ücretsiz olarak gerçekleştirileceği vurgulandı. Eğitimlere katılan tüm kursiyerlere katılım sertifikası verileceği aktarılarak, kontenjanın 12 kişi ile sınırlı olduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, eğitim sonrası yapılacak sınav ve mülakat sonuçları doğrultusunda, uygun bulunan adaylara Turkuaz | LivaSoft Projelerinde çalışma olanağı sağlanacağı belirtildi.

Eğitim süreci ve katılımcılarda aranan niteliklere ilişkin detayların, şirketin Linkedin ilanında yer aldığı belirtildi.

‘Sektörün insan kaynakları yönünden eksiğini tamamlayacağız’

Turkuaz Yazılım Kurucusu Ali Öztürk geliştirmiş oldukları eğitim programının bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirtti.
Öztürk, sundukları eğitim fırsatına ilişkin şunları söyledi:

“E-ticaret ekosistemine özgü fonksiyonların özellikle ERP fonksiyonları ile senkronizasyonunda oluşan verimsizliğin önüne geçmek üzere özel bir eğitim programı hazırladık. Bu eğitim ile hem LivaSoft tarafında e-ticaret platformumuz olan LivaConnector’ın yeteneklerini anlatmak hem de organize perakende de pazar lideri olan Nebim V3 ERP için e-ticaret ile ilişkili olarak ürün, kategori ve pos eğitimleri vererek sektörün İK yönünden eksiğini tamamlamayı amaçlıyoruz.”

Turkuaz Yazılım Kurucusu Ali Öztürk

Projede neler amaçlanıyor?

Deneyimli insan kaynağının, e-ticaret ekosistemi, ERP proje verimi ve başarısı açısından en önemli ihtiyaçların başında geldiği vurgulanarak, Turkuaz ve Livasoftun sunmaya başlayacağı e-ticaret ve ERP eğitimleri ile e-ticaret, dijital perakendecilik ve ERP uyarlama aşamasında ya da projelerinde görev alacak insan kaynağını yetiştirmek amaçlanıyor.

E-ticaret ve ERP danışmanı olarak kariyer yapmak isteyen kişilere göre düzenlenen Nebim ERP eğitimlerine katılanların, hem firmalarda karşılaşacakları iş süreçleri ile ilgili temel kavramlar ile e-ticaret metriklerine hem de bu iş süreçlerinin Nebim’in ERP uygulamalarında e-ticarete özel nasıl uyarlanacağı ile ilgili bilgilere sahip olacakları belirtildi.

Ayrıca bu eğitimlere katılan kişilerin, alternatif olarak, Nebim yazılımlarını kullanan firmalarda da kariyer yapma olanağı elde edecekleri aktarıldı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds