Ara
Close this search box.

Chill Brands, chill.com ürün pazarını Valet Seller iş birliği ile genişletiyor

Chill Brands, tanınmış bir e-ticaret hızlandırıcı olan Valet Seller ile yeni bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Bu ortaklık, birçok yeni markanın Chill.com web sitesine sorunsuz bir şekilde entegrasyonunu kolaylaştıracak.

Valet Seller’in kapsamlı desteği ve özel yazılım yönetim sistemi, tüm büyüklükteki markaların yeni e-ticaret satış kanallarını etkinleştirmesine olanak sağlar. Chill Brands ve Valet Seller arasındaki işbirliği, Chill Brands’in potansiyel marka ortakları ve ürünlerle sürekli büyüyen bir pipeline’a erişimini sağlayacak.

Yeni markalar ve ürünler platforma katılıyor

Chill.com, Hux beslenme sağlığı takviyeleri, Verve enerji sakızı, MindPanda mental sağlık desteği ve Headstand kahve yaprağı seltzer gibi ürünler sunan dört yeni markayı platformuna ekledi.

Chill Brands ayrıca, şirketin hizmet tekliflerini daha da geliştirmek üzere ABD içinde özel perakende dağıtım haklarını almak üzere birkaç başka markayla müzakereler yürüttüğünü belirtti.

Chill Brands, kendi markasına ait CBD bazlı ürünlerin ve nikotinsiz buhar ürünlerinin satışı ile birlikte üçüncü taraf markaların ürünlerinin satışından elde edilen komisyonları da kapsayan çeşitlendirilmiş bir iş modelinden yararlanacak. Bu, Chill Brands’in gelir oluşturmasını ve hissedarları için değer sunmasını sağlayacak bir altyapı oluşturacaktır.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds