Ara
Close this search box.

Mobil bankacılıkta rekabet devam ediyor

Bankanın yaptığı açıklamaya göre, CEPTETEB’in bu yeni hizmetinden tüm bireysel ve tüzel müşteriler faydalanabiliyor. CEPTETEB Mobil, CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB İŞTE Mobil ve Kurumsal İnternet Şubesi’nin Hesaplar menüsünden diğer banka hesaplarını ekleyen müşteriler, bu hesaplara ait detaylı bilgilere erişebiliyor, bakiyelerini görüntüleyebiliyor ve para transferi gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, açıklamada müşterilerin bankacılık ihtiyaçlarını kesintisiz olarak dijital kanallar aracılığıyla karşılamak için çalıştıklarını belirtti. Mendi, 2023 yılında da stratejilerinin temelinde müşteri beklenti ve ihtiyaçlarının yer aldığını vurgulayarak, müşteri beklentilerini karşılamaya yönelik projeleri hayata geçirmek için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Bankanın bu yeni hizmeti, müşterilere pratiklik, danışmanlık, sürdürülebilirlik ve deneyim odaklı projeler gibi çeşitli avantajlar sunmayı hedefliyor. CEPTETEB’in müşterilere sunduğu bu özellikler, bankanın dijital bankacılık alanında fark yaratma çabasının bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds