Ara
Close this search box.

Martı New York Borsası’nda

Martı Kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem, şirketin büyüme hedeflerine vurgu yaparak, binlerce çalışanları, milyonlarca kullanıcıları ve 45 binden fazla araçlarıyla paylaşımlı, çevreci ve elektrikli ulaşımı Türkiye’nin dört bir yanına taşıma hedefleriyle çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Öktem, New York Borsası’na açılma süreciyle birlikte Martı’nın daha da büyüyeceğine inandıklarını ifade etti.

Martı New York Borsası’na giren ilk Türk firması oldu

Martı’nın çevre dostu ulaşım misyonunu vurgulayan Öktem, gelecek yıllarda tüm ulaşım araçlarının elektrikli ve paylaşımlı olacağına inandıklarını söyledi. Martı, dünyanın en büyük mikromobilite filolarından birini oluşturarak Türkiye’nin nüfus yoğunluğunu ve artan mobilite taleplerini karşılamak için geniş ölçekte bir vizyon gerçekleştirmenin gerekliliğine dikkat çekti. Öktem ayrıca Martı’nın New York Borsası’nda yer alarak dünyanın en büyük ekonomisiyle aynı platformda yer alan ilk Türk firması olduğunu ve bu heyecan verici adımın devamı için tutku ve heyecanla çalıştıklarını belirtti.

Martı’nın New York Borsası’na açılma sürecinin tamamlanması, şirketin uluslararası tanınırlığını artırması ve büyüme potansiyelini daha da güçlendirmesi açısından önemli bir fırsat sunmaktadır.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds