Ara
Close this search box.

EasyInventory, yenilikçi yazılımıyla işleri kolaylaştırıyor

 

EasyInventory Proje Müdürü Kurtca Kaplan, son dönemde piyasaya sürdükleri yazılım hakkında açıklamalarda bulundu. Proje yöneticisi olarak görev yapan Kaplan, “Hemen başlayalım’ dedim. Hemen hızlıca başlamak istedim.” diyerek girişimini anlattı.

EasyInventory, e-ticaret işlemlerini kolaylaştırıyor

Kaplan, EasyInventory’nin işletmelere sağladığı çözümleri anlatırken, yazılımın e-ticaret sektöründe devrim yarattığını vurguladı. EasyInventory’nin bulut tabanlı çalışan sistemleriyle öne çıktığını belirten Kaplan, kullanıcılarına avantajlar sunan bir yazılım olduklarını dile getirdi. “Yetenekleri ve özellikleriyle de sizlere avantajlar sunuyor, işlerinizi kolaylaştıran bir yazılım olduğunu söyleyebilirim. Ana sayfamızda 5 grupta satışlarınızın trafikleri görebiliyorsunuz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Envanterleri yönetme ve ürün takibi kolaylığı

EasyInventory’nin sağladığı özellikler hakkında da bilgi veren Kaplan, “Mağazanızı yöneteceğiniz dilde denemelerden başlayın” diyerek sözlerine devam etti:

“Birinci özelliklerimizden yani mağazalarımızda envanterlerinde yüklemeniz için gereken şeylerden bir tanesi ürün. Nasıl buluyoruz? Ürünleri amazon.com üzerinde kolayca bulmamızı ve mağazalarımıza yüklemenizi sağlıyoruz. Envanterlerinizi kolayca yönetmenize ve tüm karşılaştırmalarınızı yapabilmenizi sağlayabilir. Bir de bulduğunuz üründe yükle benzeri mantarlarını oluşturup bu sürede evlerinize envanterinin aktarmak istemediğiniz durumlarda bir havuz oluşturabilir.” şeklinde açıklamalar yaptı.

Hızlı çalışma ve güvenlik avantajları

EasyInventory’nin kullanıcı dostu bir arayüzü olduğunu ve işletmelere büyük kolaylık sağladığını belirten Kaplan, “Yükleme havuzu kullanarak istediğiniz saat aralıklarında ürünlerinizi envantere yükleyebilirsiniz.” dedi. Ayrıca yazılımın fiyat ve stok güncellemeleri konusunda da kullanıcılara anında aksiyon alma imkanı sunduğunu ifade etti.

Kaplan, EasyInventory’nin hızlı çalışma özelliğiyle rakiplerine karşı avantaj sağladığını ve güvenlik konusunda da öncü olduklarını sözlerine ekledi. “2 ila 5 dakika arasında çalışma özelliğiyle rakiplerinizle rekabet etme avantajlarını size sunuyoruz.” diyen Kaplan, EasyInventory’nin iş dünyasına getirdiği yeniliklere dikkat çekti.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds