Ara
Close this search box.

United Payment, dünyayı bir cep telefonuna sığdıracak

WORLD ECOMMERCE FORUM’da United Payment’ın Tahsilat Ürünleri Kıdemli Direktörü Bülent Layık, “Operasyona finansal operasyonel alanlarda birçok işlerimiz oluyor. Aslında burada fayda sağlamak ediyoruz.  Raporlarınızı hangi banka olursa olsun, bankadan bağımsız alabileceğiniz tedarik işlemlerinize çok güzelinden kredi kartı banka kartı işlemlerini çok hızlı bir şekilde yapabileceğiniz dijital app sunuyoruz. Entegrasyonumuz da çeşitlerimiz var. Buna birçok hızlı bir şekilde entegredir. Bu seneki çok hızlı şekilde kullanabiliyorlar.” dedi.

Bülent Layık hızlı onboard denilen bir başvuru süreci olduğunu vurguladı. Evrakların sisteme düştüğünde, üstüne gelen değerlerime süreci maksimum 2 saat sürdüğünü söylerken, “Hesaplarınızı aktif edip farklı birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yapay zekada kendimizi ciddi şekilde gerçekleştirmiş durumdayız” diyerek süreçleri hakkında bilgi verdi.

“Amaçlı bir raporlama ve iyi bir yönetim dairemiz var”

“Bazı bankalarda kesinti olabiliyor, işlemler durabiliyor. Biz aslında burada müşterilerimizin müşterileriyle herhangi bir sıkıntı yaşamaması adına bir banka eğer gerektiği andan itibaren hemen ya da ikinci bankaya yönlendirme yapıyoruz. Bu şekilde aslında müşterimizin geçmesine engel olmaya çalışıyoruz. Amaçlı bir raporlama ve iyi bir yönetim dairemiz var.Bülent Layık son olarak şöyle devam etti:

“TEB’LER çoğalmaya başladı ve bizde entegrasyon yapmaya başladık.   Müşterilerimize 360 derecelik aslında bir e-ticaret ve ödeme yapma imkanı sunuyor olacağız. Dolayısıyla eğer bütünsel mağazanız varsa aynı zamanda da bir e-ticaret siteniz var ise iki tarafta da tek bir panel üzerinden bütün işlemleri görebileceğiniz bütün iadelerinizi, iptallerinizi yönetebileceğiniz bir işlem sunacağız.”

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds