Ara
Close this search box.

Dada: E-ticaret geleneksel ticareti yendi! Ana akım oldu…

Dünya pandemide yara aldı ancak dönemin öğrettiği çok konu oldu. Avşar Dada, “ASSET, lojistik ve gümrükleme çözümlerimiz için teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak iş süreçlerini ve analizleri bir arada sunduğumuz entegre bir yapay iş zekası uygulama markasıdır. Yeni nesil uygulamalarla birlikte e-ticaret müşterileri bütçelerini daha iyi yönetmeyi de öğrendik” dedi.

Avşar Dada, “Pandemi; e-ticaretin, online alışverişin, online pazar yerlerinin önemini bize hissettirdi ve burada basit, hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde güçlü e-ticaret üreticisine nasıl destek olabileceğimiz konusunda markamızı oluşturduk” ifadelerini kullandı.

“Almanya’ya entegre olan bir yazılım sistemi”

Avşar Dada, yola çıktıgklarında önce yazılım boyutuna odaklandıklarını ifade ederken, ‘Firmaların görünürlüğünü en hızlı şekilde nasıl sağlayabiliriz?’den yola çıktık ve kendi bünyemizde özellikle e -ticaret olarak anlık raporlarımız ve görünürlük sağlayabilen sistem yaptık. Bu yazılım da yapay zeka ve uygulamayla ödül almış durumda.” diye konuştu.

Dada, tüm Avrupa teslimatlarında, dünyanın her yerine olan gönderilerde Almanya’ya entegre olan yazılım sistemi olduklarını söyledi. Avşar Dada, “Çok yakın zamanda Amerika’da hayata geçecek olan depolama servislerimizle hizmeti veriyoruz.” dedi.

Avşar Dada sözlerine şöyle devam etti:

“Türk e-ticaret görevlerinin, firmaların aslına bakarsanız hiç kimsenin rahat etmeyeceği ama maalesef hayatımızda olan bir iade süreci var. Biz bunu tüm Avrupa’da iade operasyon merkezlerimizde gerçekleştiriyoruz ve en önemlisi de burada herhangi bir diyalog mevzuatında bir sorun yaşamamanız ya da vergide herhangi bir problem yaşamamanız amacıyla bir ekibimiz var. Aynı zamanda da tüm e-ticaret firmalarıyla, pazar yerleriyle entegrasyonlarımız mevcut.”

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds