Ara
Close this search box.

ToptanTR ‘Tek Tıkla Kapımda’ uygulamasıyla dikkat çekiyor

ToptanTr Yöneticisi Sezgin Şener, 6 farklı sektörde dört ülkede  binden fazla çalışanı bulunan ve 80’den fazla ülkeye ihracat yapan bir firma olduklarının altını çizerek, “Burada e-ticaret şirketlerimiz var, lojistik şirketimiz var, kozmetik tarafında üretim yapan şirketimiz var, otel ve kafe restoran alanı da faaliyet gösteriyoruz. Inşaat durumlarımız var, yazılım durumumuz var.” dedi.

“Yeni nesil bir online tedarik platformuyuz”

ToptanTR.com’da yeni nesil bir online tedarik platformu olduklarını söyleyen Şener sözlerine şöyle devam etti:

“‘Tek Tıkla Kapımda’ ToptanTR ile işler yolunda mottomuz var. Kimin işleri yolunda? Esnafın işleri yolunda. Kim bu esnaf arkadaşlarımız? Hepimizin sokaklarda, caddelerde gördüğü Giresun’un Tirebolu ilçesinde, Çorum’un Sungurlu’sunda, Şırnak’ın arka mahallelerde bulunan; küçük bakkal, esnaf, market arkadaşlar, eczaneler, büfeler alacak. Hani derler ya ürünü başka yerden al ama cenazenize madenin bakkalı gelir, diye. Biz bu esnaf arkadaşlarımızın yanındayız”

“Satıcılar, ürünü doğru fiyata satamaz hale geliyor”

Şener, “Normalde alışverişte, ‘Yerel esnaftan yap’ deriz ama hepinize sorsam tuvalet kağıdımızı, deterjanımızı  genel esnaftan yapıyor muyuz? Maalesef yapamıyoruz. Bunun iki tane kritik sebebi var. Birinci sebep doğru profili o noktalarda bulamamamız. İkincisi fiyat. Bakkal amcanın sorusu tam olarak mal alma modelinde. Alt noktalara dağılıp atamadığı için İstanbul’da doğru fiyata da satamaz hale geliyor.” açıklamasını yaptı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds