Ara
Close this search box.

Yandex’in Türkiye partneri belli oldu

Dijital pazarlama stratejileri sunan MooF Digital, Yandex’in Türkiye’deki partnerliğiyle performans odaklı hizmetlerini geniş bir kitleye ulaştırma imkanı buluyor. MooF Digital Agency’nin Kurucusu Yasin Kaplan, Yandex’in pazarlama araçlarının tüm internet kullanıcılarına ulaşabildiğine dikkat çekerek, “E-ticaret siteleri de Yandex’in reklam stratejisini benimseyerek daha fazla satış elde etmeyi hedefliyor” diyor. MooF Digital, Türkiye’deki Yandex partnerliği görevini üstlenerek firmalara sunduğu avantajlarla öne çıkıyor.

Yandex’in Türkiye’de kullanılan uygulamalar üzerindeki etkisi

Yasin Kaplan, Yandex reklamlarının Türkiye’de arama ağı pazar payının %12 olduğunu belirtiyor, ancak özellikle Rusya pazarında çok yüksek bir kullanım oranına sahip olduğunu vurguluyor. Bu da Rusya’yı hedefleyen markaların dikkatini çekiyor. Yandex’in görüntülü reklamcılık sistemiyle sadece kendi kullanıcılarına değil, tüm internet kullanıcılarına ulaşabildiğini söylüyor. Bu sayede Yandex reklamlarını kullanan bir reklamveren, kullanıcının Yandex’i kullanıp kullanmamasına bakılmaksızın internette gezindiği web siteleri, haber siteleri, forum siteleri, sosyal medya platformları gibi alanlarda reklamlarını gösterebiliyor ve hedef kitleyi belirleyerek kullanıcı verilerini hedefleyebiliyor. Bu stratejiyi benimseyen e-ticaret siteleri daha fazla satış yapmayı hedefliyor. Yandex Navigasyon da bilinirlik ve geri dönüş açısından özellikle kullanışlı bir platform olarak öne çıkıyor.

MooF Digital Agency’nin Kurucusu Yasin Kaplan

Yandex Mail ve Yandex Bulut uygulamaları da Türkiye’de yaygın olarak kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor. Bu uygulamaların içinde de reklam gösterilebilmesi, Türkiye’de geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı sağlıyor. Yandex’in pazarlama araçlarını kullanarak başarı elde etmek isteyen firmalar, Dijital Pazarlama Okulu veya MooF Digital’den bu konuda destek alabiliyor.

Robot kurye Yandex.Rover, konutlara yemek dağıtmaya başladı

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds