Ara
Close this search box.

E-ticarette yeni yatırımları yönü nasıl evriliyor?

E-ticarette sürdürülebilirlik

Q1 2023’te duyurulan 22 tüketici ürünleri anlaşması, toplamda 327.5 milyon dolarlık bir değere sahipti. En büyük açıklanan anlaşma olan Supermarket Income REIT’in J Sainsbury’yi azınlık hissesiyle satın alması, sektördeki en büyük anlaşmaydı ve 238 milyon dolarlık bir değere sahipti.

Değer bazında, e-ticaretle ilgili anlaşma faaliyeti, önceki çeyrekteki 56.4 milyon dolarlık toplama göre Q1 2023’te %481 arttı, ancak Q1 2022’ye göre %84 azaldı. İlgili anlaşma hacmi Q1 2023’te önceki çeyrekle aynı düzeyde kaldı ve Q1 2022’ye göre %27 düşüş gösterdi.

E-ticaret satın almaları hareketlendiriyor

Q1 2023’te bu M&A anlaşmalarına destek veren en iyi finansal danışmanlar sırasıyla FRP Advisory, Houlihan Lokey ve Lincoln International oldu ve her biri 1’er anlaşmada yer aldı.

Q1 2023’te bu M&A anlaşmalarına destek veren en iyi hukuki danışmanlar sırasıyla Cicero Paiva & Advogados Associados, David Hallam Lawyers ve DLA Piper oldu ve her biri 1’er anlaşmada bulundu.

GlobalData’nın “E-ticarette Tüketici Ürünleri – Tematik Araştırma” raporu, değer zinciri analizi, uzman e-ticaret satıcıları hakkında bilgi gibi konularda e-ticaretin tüketici ürünleri sektörü üzerindeki etkisini anlamak için kesin bir anlayış sunuyor.

 

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds