Ara
Close this search box.

BEBKA’dan “E-Ticaret ile Büyüme Programı Dijital Çağda Güçlenen Kooperatifler” projesi

BEBKA

Program kapsamında; bölgede faaliyet gösteren üretici kooperatiflerinin kapsamlı bir e-ticaret ve e-ihracat eğitim ve mentorluk desteği alacakları ifade edildi. BEBKA tarafından geliştirilen programın sonucunda kooperatiflerin pazaryerlerinde e-ticaret ve e-ihracat yapar duruma gelmesinin ve kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesinin amaçlandığı açıklandı.

Kooperatiflerin e-ticaret ile büyümesi amaçlanıyor

3 ay boyunca destek sağlanacak programa son başvuru tarihinin 20 Mayıs olduğu belirtildi. Program ile üretici kooperatiflerinin kurumsal kapasitelerini geliştirmeleri ile birlikte e-ticaret ve e-ihracat yapar duruma gelmeleri ve karlarını arttırmaları hedefi vurgulandı.

BEBKA’nın ilan ettiği “E-Ticaret ile Büyüme Programı Dijital Çağda Güçlenen Kooperatifler” programına, e-ticaret yapma potansiyeli olan ve e-ticarete yönelik ürün üreten Bursa’da kurulu üretici kooperatifleri, dernek ve birliklerin katılım gösterebileceği aktarıldı.

‘Kooperatiflerimize 3 ay boyunca mentorluk desteği sağlanacak’

Bölgelerinde üretici kooperatiflerine önemli destekler sağladıklarını söyleyen BEBKA Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Zeki Durak, “Programımıza başvuru yapan kooperatifler öncelikle kapsamlı bir e-ticaret ve e-ihracat eğitimine katılacak. Akabinde 3 ay boyunca mentorluk desteği alacaklar. Programın sonucunda kooperatiflerimizin pazaryerlerinde e-ticaret ve e-ihracat yapar duruma gelmesi, kurumsal kapasitelerin geliştirilmesi amaçlanıyor” dedi.

Kooperatif temsilcilerinin, eğitim kapsamında ürün yönetimi, markalaşma, sosyal medya yönetimi, pazaryerlerinde satış, ürün fotoğrafçılığı gibi konularda bilgi sahibi olacaklarını belirten Durak, “Eğitimlerin ardından kooperatiflerimize e-ticaret konusunda uzman kişiler tarafından mentorluk ve danışmanlık verilecek” diye konuştu.

Başvurular 20 Mayıs’da sona erecek

Dijital Çağda Güçlenen Kooperatifler Desteği kapsamında e-ticaret yapma potansiyeli olan ve e-ticarete yönelik ürünler üreten Bursa’da kurulmuş üretici kooperatifler, dernek ve birlikler programa başvuru yapabilecek.

Son başvuru tarihinin 20 Mayıs 2023 olduğu program için başvurular, BEBKA’ nın web sitesi üzerinden alınacak.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds