Ara
Close this search box.

ShipEntegra, Amazon, e-Bay ve Etsy’de sunduğu çözümlerle fark yaratıyor

ShipEntegra

2019’da “E-ihracatın Kolayı Var!” sloganıyla kuruldukları yıl, bin müşteriye hizmet vermeye başlayan ShipEntegra’nın müşteri sayısı 60 binden fazla müşteriye ulaştı. 21’den fazla global pazaryeri entegrasyonu ve 10’dan fazla küresel lojistik partneri bulunan şirketin, global pazaryerlerinde müşterilerine avantajlar kazandırmak için iş birlikleri çeşitlilik gösteriyor.

ShipEntegra CEO’su Ali Ceylan, yaptıkları çalışmalar ile Türkiye’nin küresel çapta e-ihracatta daha çok güçlenmesi bilinci ile daha ileriyi hedefleyerek müşterilerine global pazarlarda rekabet etmelerini sağlayacak lojistik ve yazılım hizmetlerini çeşitlendirdiklerini ifade etti.

ShipEntegra Etsy’de rekabet etmeyi artıran özellikler sunuyor

Şirketin, Etsy’de bulunan Türk satıcılar arasında oldukça popüler olduğu belirtilerek, yüksek oranlarda tercih edilmesinin sebebinin müşterilerine sunduğu kolay sipariş yönetimleri olduğu aktarıldı. Ceylan, “Express ve Eko olarak iki farklı servis seçeneği sunarak kullanıcılarımıza rekabetçi fiyatlarla lojistik hizmeti veriyoruz. ShipEntegra, 2022 yılında Etsy tarafından tanınan ilk ve tek Türk teknoloji lojistik şirketi, müşterilerimize Etsy’de yenilikler ve avantajlar sunmaya devam ediyoruz.” dedi.

Ali Ceylan, müşterilerine teslimat süreçlerinde farklı fiyat ve servis opsiyonlarına sahip olma, bütçe yönetimine uygun seçeneklerini tercih edebilme imkanı sunduklarını söylerken, “ShipEntegra’nın takip numarasının Etsy’de resmen tanınması ile platform içerisinde kolayca sipariş yönetimi gerçekleştirilebiliyor. Etsy platformu içerisinde tüketicilerine sunduğumuz hizmetlerle, zaman, hız, kazanç ve daha fazla görünürlük kazandırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Amazon’da sunulan avantajlar

Şirket, global pazaryerleri ile entegrasyonlarında tüketicilerine daha fazla kolaylık ve rekabet güçlerini artırma hedeflerini sürdürüyor. Ali Ceylan “Amazon özelinde de çeşitli avantajlar sunuyoruz. ShipEntegra olarak lojistik servislerimizle Amerika, Avrupa veya Japonya gibi Amazon’un pazaryerlerinin bulunduğu ülkelere müşterilerimizin fiyat rekabeti ile gönderim sağlayabiliyor.” diye konuştu.

ShipEntegra CEO’su Ali Ceylan, Amazon depolarına bağlı kalmadan FBM modeli ile müşterilerinin kazançlarını artırmaları için çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktardı. Etsy’de sunulan kolaylığa benzer biçimde Amazon sistemi içerisinde tanınan takip numarası ile de siparişlerin kolay yönetilebildiğini ifade eden Ceylan, Amazon’da satıcıları öne çıkaran performans göstergelerini iyileştiren ve zamanında teslimatı hızlandıran lojistik süreçleri sunduğunu vurguladı.

eBay çözümleri

eBay ile ilgili hizmet seçenekleri olduğunu söyleyen Ceylan, “Türk satıcıların global pazaryerlerinde hesaplarını maksimum seviyede büyütmeleri amacıyla lojistik çözümler ve eBay mağazaları için de entegrasyon hizmeti sunuyoruz. eBay çözümlerimiz arasında ücretsiz mağaza kurulumu, 3 aylık ücretsiz premium mağaza aboneliği, lojistikte yüzde 40’a kadar varan indirimli kargo ücretleri ve 2 aylık ücretsiz depolama hizmeti gibi ek hizmetler de bulunuyor.” bilgilerini vererek ShipEntegra’nın müşterlerine sunduğu kolaylıklardan bahsetti.

 

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds