Ara
Close this search box.

ChatBotlar e-ticarette müşteri memnuniyetini artırıyor

Media Markt E-Ticaret Web Kanal Departman Müdürü Yiğit Ertem, “ChatBot’ların e-ticaret tarafında hem müşteri hem de marka açısından çok fazla avantajları görülmektedir.” dedi.

Chatbot

En önemli faktörün müşterinin çok hızlı bir şekilde cevap alması olduğunu belirtti. Ertem, “Dezavantaj açısından bazı müşteriler bir müşteri temsilcisi ile görüşme isteği ve talebi olabiliyor. Bu arada en doğru strateji ChatBot ile canlı müşteri temsilci desteğini birlikte doğru zamanda doğru şekilde verebilmek olarak belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.

“ChatBotlar inanılmaz bir gelişme hızına ulaştı”

Media Markt E-Ticaret Web Kanal Departman Müdürü Yiğit Ertem “ChatBot’ların son yıllarda inanılmaz bir gelişme hızı ve bu hıza bağlı fayda, değer üretmektedir. Markalar iş süreçlerini ve özellikle müşteri ilişki yönetimini çok daha efektif bir şekilde yönetmektedir.” açıklamasını yaparken yapay zekanın sorulara verdiği cevapların kalitesinin artması ile birlikte aslında gelecek noktasında çok daha farklı bir hizmetin kapısının açılacağını vurguladı. Ertem, “Böylelikle etkili kullanım ile müşteri ihtiyaçlarını çok iyi anlayabilecek ChatBot’lar ile satışa katkısını çok daha fazla görüyor olacağız.” dedi.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds