Ara
Close this search box.

WORLDEF E-İHRACAT gazetesinin ikinci sayısı yayında!

worldef e-ihracat

Ekosistemin paydaşlarına katkı sunma vizyonuyla yola çıkan WORLDEF İHRACAT’ın mayıs sayısında sektörde dikkat çeken haberler yer alıyor. Türkiye’de 2022 e-ticaret verilerinin manşette ele alındığı gazetede, Estonya e-Residency Başkan Yardımcısı Katriin Alasoo, Estonya’nın dijital kimlik uygulaması “e-Residency” programını değerlendirdi. Ayrıca; e-ticaret devi Amazon’daki gelişmelerden global e-ticaret haberlerine, WORLDEF’ten haberlere kadar birçok içerik sunuluyor.

WORLDEF E-İHRACAT hakkında

WORLDEF E-İHRACAT, Türkiye’nin ilk e-ticaret ve e-ihracat gazetesi olarak yayın hayatına başladı. Ekosisteme özgü haberler, röportajlar, yorumlar ve köşe yazılarının yer aldığı süreli bir yayın olan WORLDEF E-İHRACAT, e-ticaret ve e-ihracat ile temas noktası olan her ölçekteki firmaya ve kişilere, ekosistem hakkında haberler sunuyor. WORLDEF YAYINLARI editörleri ve muhabirleri tarafından hazırlanan gazete e-gazete olarak yayımlanıyor; önümüzdeki aylarca basılı olarak raflarında yerini alacak!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds