Ara
Close this search box.

Amazon’un NFT pazaryeri lansmanı Mayıs’a ertelendi

amazon

Daha önce 24 Nisan’da “Amazon Dijital Pazaryeri”ni başlatmayı planlayan şirket, hizmeti ilk olarak ABD müşterilerine sunacak ve diğer ülkelerde kademeli olarak yayılacak.

Amazon, Kasım ayında kripto borsası FTX’in çöküşünün ardından zorlu piyasa koşulları nedeniyle 2022 sonunda NFT pazar yeri lansmanını ertelemişti. Ancak son gecikme, beklenmedik olaylar nedeniyle teknik hataları ve diğer sorunları önlemek için yapıldı.

NFT’ler, benzersiz bir dijital varlık olan sanat eserleri, müzik albümleri, videolar veya diğer dijital varlıkların tokenize edilmiş sürümleridir. Son zamanlarda popülerlik kazanan NFT’ler, sanat koleksiyoncuları ve kripto para yatırımcıları arasında oldukça ilgi görmeye başladı. Amazon’un NFT pazar yeri lansmanı, bu trendin devam ettiği bir dönemde gerçekleşecek.

Amazon

Amazon’un NFT pazarı açılışını ertelediği açıklandı

E-ticaret devi Amazon‘un NFT pazar yeri “Amazon Digital Marketplace” lansmanı, hazırlık nedenleriyle 24 Nisan’dan 15 Mayıs’a ertelendi. Platform, başlangıçta 15 NFT koleksiyonu sunmayı planlarken sonradan bu sayı 80’e çıkarıldı. Ancak, Amazon’un NFT pazarı için kripto ödemeleri kabul etmeyeceği belirtiliyor.

NFT’ler özel bir blockchain’de mevcut olacak ve müşteriler, Amazon’un web sitesinde “Amazon Digital Marketplace” sekmesine tıklayarak erişebilecekler. Ayrıca, Amazon’un NFT pazarının açılması, Web3 ekosistemine bir adım daha atmasına sebep oldu.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds