Ara
Close this search box.

Trendyol’un ‘Büyük Nisan Kampanyası’ başladı

Trendyol

Trendyol’un düzenlediği kampanyada, cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya kadar milyonlarca ürün indirime girdi. Bu kampanya sayesinde müşteriler, ihtiyaçlarına uygun ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip..

Trendyol, yüzbinlerce satıcının milyonlarca ürünü avantajlı fiyatlarla müşterilere sunacağı kampanya ile KOBİ ve esnafın da işlerini büyütmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu sayede, ekonomik darboğazdan etkilenen sektörlerdeki küçük işletmelerin satışları artacak ve işletmelerin ayakta kalması destekleniyor.

trendyol

Trendyol’un gerçekleştireceği ‘Büyük Nisan Kampanyası’, Türkiye ekonomisi için olumlu bir etki yaratacak gibi görünüyor. Müşterilerin ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamasının yanı sıra, küçük işletmelerin de desteklenmesi, Türkiye ekonomisinin canlanmasına katkı sağlayabilir.

Trendyol’un ‘Büyük Nisan Kampanyası’ ile yaz aylarına hazırlık yapmak isteyenler için spor ürünleri, bahçe düzenlemesi yapmak isteyenler için bahçe ürünleri, doğayla buluşmak isteyenler için piknik gereçleri ve temizlik tutkunları için temizlik ürünleri avantajlı fiyatlarla müşterilerle buluşuyor.

Birçok üründe avantajlı fiyatlar

Müşteriler, kampanya kapsamında elbise, sandalet, tişört, şort, kimono, terlik gibi yaz modası ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirken, aynı zamanda yaz için cilt ve saç bakımı ürünleri de kampanyada yer alıyor. Güneş kremleri, cilt bakım ürünleri, traş ve epilasyon ürünleri, saç bakım ürünleri, makyaj ürünleri, parfüm ve deodorantlar da Trendyol müşterileriyle buluşuyor.

Trendyol

Kampanya, müşterilerin yaz aylarına hazırlanmalarını kolaylaştırırken, birçok alanda da avantajlı fiyatlar sunuyor. Bahçe düzenlemesi yapmak isteyenler için bahçe ürünleri, spor yaparak formda kalmak isteyenler için spor ürünleri, doğayla iç içe olmak isteyenler için piknik gereçleri gibi birçok ürün kampanya kapsamında müşterilere sunuluyor.

Trendyol’un ‘Büyük Nisan Kampanyası’, müşterilerin yaza fit ve hazır bir şekilde girmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda yaz için gerekli olan ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerin bütçesine de katkı sağlıyor.

Trendyol, Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, düzenlediği kampanyalar ile hem müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılarken hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

trendyol

Şirketin iş ortakları olan esnaflar ve KOBİ’ler, kampanyalar sayesinde satışlarını artırarak işlerini büyütebiliyor. Ayrıca Trendyol’un düzenlediği kampanyalar, yarattığı ek istihdam ile de Türkiye ekonomisine olumlu etki sağlıyor. Trendyol, bu yılın Nisan ayında gerçekleştirdiği Büyük Nisan Kampanyası ile müşterilerine avantajlı fiyatlarla yüz binlerce ürünü sunarken, iş ortaklarına da satışlarını artırma fırsatı sağladı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds