Ara
Close this search box.

WORLD ECOMMERCE FORUM’da Tesla sürprizi

tesla

WORLDEF öncülüğünde düzenlenen WORLD ECOMMERCE FORUM’un İstanbul ve Antalya etkinliklerinde ziyaretçileri birbirinden farklı sürprizler bekliyor. Stand-up şovlardan konserlere kadar birçok etkinliğin yer alacağı forum, ayrıca, büyük bir çekilişe de sahne olacak. Bu sürprizlerden biri de çekilişle Tesla olacak.

Çekilişle Tesla heyecanı

Milli Piyango İdaresi’nin izni ile noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle forum ziyaretçilerinden birine “Tesla Model Y” model elektrikli araç (EV) hediye edilecek. Kısa süre önce Türkiye pazarına giren elektrikli araç üreticisi Tesla’nın yeni modeline sahip olmak isteyen ziyaretçiler büyük bir heyecan yaşayacak.

Çekilişle Tesla heyecanı yaşamak isteyenlerin WORLD ECOMMERCE FORUM’un İstanbul veya Antalya etkinliklerinden en biri için bilet almış olması gerekiyor. WORLD ECOMMERCE FORUM’un haziran ayındaki İstanbul, ekim ayındaki Antalya etkinliklerinde bilet alan ziyaretçilere Tesla çekilişi hakkı verilecek. Tesla çekilişi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Ömer Nart: Tesla çekilişi Türkiye’de ilk olacak

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, WORLD ECOMMERCE FORUM’un İstanbul ve Antalya etkinliklerinde büyük sürprizler hazırladıklarını söyledi. Forumda gerçekleştirecekleri Tesla çekilişinin ziyaretçiler arasında büyük bir heyecana sahne olacağını ifade eden Ömer Nart, “Küresel e-ticaret ekosistemini bir araya getireceğimiz forumu her geçen yıl farklı konseptlerle geliştiriyoruz. Bu çerçevede organize ettiğimiz WORLD ECOMMERCE FORUM’da ziyaretçiler için farklı sürprizler hazırladık. Bunlardan biri de Tesla Model Y çekilişi olacak. Milli Piyango’nun izniyle noter huzurunda yapılacak Tesla çekilişi, Türkiye’de ilk olacak. Belki dünyada da ilk olacak. Bu anlamda herkesi çekilişle Tesla heyecanını yaşamaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Nart, Tesla Türkiye CEO’su Kemal Geçer’in de forumda yer alacağını sözlerine ekledi.

Dünyanın en büyük e-ticaret etkinliği

10. WORLD ECOMMERCE FORUM, 8-10 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. “E-ticaret Yeni Yüzyılı” temasıyla düzenlenecek forum, Dünyanın en büyük e-ticaret etkinliği olarak 41 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Aras Kargo ve ikas ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek forumda; farklı ülkelerden 70 binden fazla Amazon ve Etsy satıcısı, yaklaşık 550 konuşmacı, 200 üretici, 260 servis sağlayıcı, 400 stant ve 200’den fazla B2B iş birliği masası yer alacak. Global perakende e-ticaret markalarının da yer alacağı forum, global e-ticaret profesyonellerini ve pazaryerlerini de ağırlayacak ve e-ticaret ve e-ihracat ekosistemine önemli bir katkı sunacak.

WORLD ECOMMERCE FORUM ANTALYA ise, Antalya Pine Ceach Belek’te 23-24-25 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds