Ara
Close this search box.

Finans Merkezi açıldı! Erdoğan: 3 kıtayı burada buluşturduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, yerli ve yabancı finans kuruluşlarının İstanbul Finans Merkezi’nde faaliyet göstermeye başlamalarının Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Finans Merkezi Türkiye ekonomisine büyük bir katkı sağlayacak 

İstanbul Finans Merkezi’nin açılışı, Türkiye’nin finans sektöründeki konumunu güçlendirmeyi ve İstanbul’u uluslararası finansın merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefliyor. Merkez, finans sektöründe faaliyet gösteren birçok kuruluşa ev sahipliği yapacak ve Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, İstanbul Finans Merkezi’nin Türkiye ekonomisi için önemli bir adım olduğunu ve bölgede faaliyet gösteren yerli ve yabancı finans kuruluşlarının merkezde faaliyet göstermelerinin ülke ekonomisine olumlu etkileri olacağını söyledi.

Erdoğan: Bu merkez 3 kıtanın buluşma noktası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, İstanbul’un tarihte de bu ülkenin finans merkezi olduğunu belirterek, şimdi yeniden bu görevi üstlendiği için İstanbul Finans Merkezi’ni hayırlı olması temennisinde bulundu.

Erdoğan, “Bu merkez üç kıtanın buluşma noktası olan İstanbul’da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır” sözleriyle İstanbul Finans Merkezi’nin önemini vurguladı. Yerli ve yabancı finans kuruluşlarının merkezde faaliyet göstermesinin Türkiye ekonomisine olumlu katkı sağlayacağını ifade etti.

 

 

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds