Ara
Close this search box.

OPLOG şimdi İngiltere’de… Yeni teknoloji tabanlı deposunu açtı

OPLOG’un lojistik ağları İngiltere’de genişleyecek

Teknoloji ve lojistik şirketi OPLOG, İngiltere’deki yeni depo yatırımı ile lojistik ağlarını genişleterek iş ortaklarının büyümesine ve yeni pazarlara açılmasına destek olmayı hedefliyor. CEO Halit Develioğlu, Eylül 2022’de aldıkları yatırım sonrasında omnikanal lojistiği ağlarını Avrupa’da yeni lokasyonlarda genişleteceklerini açıkladı. Londra’nın merkezine oldukça yakın bir lokasyonda açılan 12 bin metrekarelik depo, kendi geliştirdikleri depo içi yazılımlarla güçlendirildi. Bu sayede, iş ortaklarının operasyonlarını verimli bir şekilde yürütmelerine yardımcı olacaklar ve yeni pazarlarda markaların konumlandırılmasına ve satışlarının artırılmasına destek sağlayacaklar.

Halit Develioğlu: İş ortaklarımızın operasyonlarını verimli bir şekilde yürüteceğiz

Türkiye merkezli lojistik ve teknoloji şirketi OPLOG, İngiltere’de yeni bir depo açarak, Türkiye’den İngiltere’ye açılmak isteyen KOBİ ve büyük şirketlere omnikanal (B2B ve B2C) lojistik hizmeti sunmayı hedefliyor. Şirketin CEO’su Halit Develioğlu, “Eylül 2022’de aldığımız yatırım sonrasında omnikanal lojistiği ağımızı genişletmek üzere Avrupa’da yeni lokasyonlarda hizmet sunacağımızı paylaşmıştık. Londra’nın merkezine oldukça yakın bir lokasyonda açtığımız depomuz bunun ilk adımı…     12 bin m2 alana sahip, kendi geliştirdiğimiz depo içi yazılımlarımız ile güçlendirilmiş depomuz sayesinde hem hizmet sunduğumuz iş ortaklarımızın operasyonlarını verimli bir şekilde yürüteceğiz hem de yeni pazarlarda markalarını konumlandırmalarına ve satışlarını artırmalarına destek olacağız.” dedi.

Şirket, teknoloji tabanlı uçtan uca lojistik hizmeti sunarak, iş ortaklarına B2B ve e-ticarette sipariş alınmasından itibaren, paketleme, kargo, iade gibi tüm operasyonel süreçleri kapsayan hizmetler sunacak. Türkiye’de olduğu gibi İngiltere’de de OPLOG-ONE platformu üzerinden şirketlerin tüm bu süreçleri takip edebileceği belirtilirken, “İngiltere’de iş yapan şirketler, sektörün yapısı gereği öngöremedikleri bazı problemlerle karşılaşabiliyorlar. Ayrıca regülasyonlardan ya da geciken ve hasarlı teslimatlardan kaynaklı artan maliyetlerle de başa çıkmaya çalışıyorlar. OPLOG olarak tam otomasyona sahip yeni depomuz ve depo içi verimliliği artıran robotik teknolojilerimizle iş ortaklarımızın hayatını kolaylaştıracak, fiziki engelleri ortadan kaldıracak ve kendi işlerine odaklanmaları için onları özgürleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

OPLOG İngiltere’de potansiyel müşterilerine ne gibi fırsatlar sunacak?

İngiltere’deki teknoloji tabanlı depo, yeni pazarlara açılmak isteyen şirketlere fiyat ve maliyet avantajı, hizmet kalitesi, dağıtımda üstünlük gibi birçok fırsat sunuyor. OPLOG, İngiltere’deki pazaryerleri, e-ticaret altyapısı ve kargo firmaları ile entegre çalışarak, müşterilerine sorunsuz bir sipariş, iade ve kargo yönetimi sunuyor. Depo içi robotik teknolojileri sayesinde, iş ortaklarına hızlı ve etkili bir şekilde hizmet verilirken, fiziksel engellerin de ortadan kaldırılması hedefleniyor.

OPLOG’un Londra’nın merkezine yakın bir konumda açtığı yeni depoları, teslimat sürelerini kısaltarak operasyonların daha hızlı ve etkili bir şekilde yönetilmesini sağlayacak. Ayrıca, iş yapan şirketlerin karşılaşabilecekleri öngörülemeyen maliyetlerin önüne geçilecek ve kayıp/hasarlı ürünlerin riski azaltılacak.

OPLOG ne üzerine hizmet veriyor? OPLOG’un faaliyetleri nelerdir?

Teknoloji ve lojistik şirketi olan OPLOG, 2013 yılında bir Halit Develioğlu tarafından kuruldu. E-ticaret lojistiği alanında hizmet veren OPLOG, müşterilerinin B2B, B2C ve omnikanal operasyonlarını yürütmekte. Kendi lojistik robotu TARQAN’ı geliştiren OPLOG, cirosunun yüzde 30’unu AR-GE çalışmalarına ayırıyor.

Uzman bir ekiple çalışan OPLOG, yazılım ve robotik süreçleri ile müşterilerinin işlerini kolaylaştırıyor. OPLOG, KOBİ ve büyük şirketlere omnikanal lojistik alanında uçtan uca çözümler sunuyor. Türkiye’de SONY, Tupperware, Rossmann, Touche Prive, Bonna gibi global markaların yanı sıra İngiltere’deki depolarında Kelebek Mobilya, Penelope Bedroom gibi markaların operasyonlarını yürütüyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds