Ara
Close this search box.

THY Ucuz Bilet Kampanyası Başlattı

Yeni düzenlediği bilet kampanyasıyla, 05 Nisan 2023 ve 06 Nisan 2023 tarihleri arasında satın alınan ve seyahat tarihi 1 Ekim 2023 – 30 Kasım 2023 arasında olan biletler sadece 449 TL’ye alınabilecek.

Kampanya, Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yönlü, direkt ve Economy kabin uçuşlarında geçerli olacak. Ancak, Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılan uçuşlar kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.

THY uçuşlarında sadece belirli seferlerde geçerli

Kampanya, sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak. Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşlar, Türk Hava Yolları codeshare seferleri ve AnadoluJet uçuşları ise kampanya kapsamında yer almayacak.

Tüm vergi ve harçların dahil olduğu kampanya kapsamında, toplamda 94.975 adet koltuk arz edilecek. Yurt içinde seyahat etmek isteyen yolcular, kampanya tarihleri arasında bu fırsatı kaçırmamalılar.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds