Ara
Close this search box.

Murat Çağrı Süzer: E-ticaretin yüzde 25’i reddedildi

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü ve Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer, Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü ve Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer, e-ticaret işletmelerine destek olmak için yeni ürünler geliştirdiklerini duyurdu.

Süzer, yaptığı açıklamada, e-ticaret işlemlerinin yüzde 25’inin kart kayıtlı olsa bile reddedildiğini belirtti.

“Murat Çağrı Süzer: E-ticaretteki sorunlar için yeni bir modül hayata geçirdik”

Süzer, e-ticarette sıkça karşılaşılan ödeme sorunlarını çözmek için bir e-ticaret modülü geliştirdiklerini ve bu modülün Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformları tarafından kullanıldığını söyledi. Bu modül sayesinde, ödeme işlemlerinin gerçekleşmesinde yaşanan sorunların önüne geçileceği ve müşteri deneyiminde yaşanan problemlerin çözüleceği ifade edildi.

Süzer, özellikle e-ticaret işletmelerinin kayıplarını önlemek amacıyla bu modülün hayata geçirildiğini vurguladı. Ödemelerin gerçekleşmemesi durumunda, işletmelerin müşterilerini kaybetme riski bulunduğunu ve bu durumun önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.

“Tüm işletmeler için bu modülü kullanıma açacağız”

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri olarak, Türkiye’deki tüm işletmelere bu modülü açacak bir altyapı üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Süzer, müşterilerinin ve işletmelerin hizmetinde olacaklarına dair söz verdi.

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri’nin e-ticaret işletmelerine yönelik yeni ürünleri ve geliştirdiği modülün, sektördeki ödeme sorunlarını çözmek ve müşteri deneyimini iyileştirmek için önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds