Ara
Close this search box.

DeFacto depremzede çocukları bir yıl boyunca giydirecek

DeFacto

Depremin ilk günü itibarıyla deprem bölgelerine mont, parka, bot, bere, şapka, eldiven, hırka ve kazak gibi kışlık giysilerden oluşan 200 bin adet ürün ulaştıran, ayrıca 100 bin adet battaniye ve medikal maskeyi ilgili kurumların koordinasyonunda bölgeye yönlendiren DeFacto, bölgedeki çalışabilir mağazalarını da açarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ürün desteği sağlamıştı. Bu desteğini daha uzun vadeli ve sürdürülebilir hale getirmek için önemli bir adım atan marka, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın himayesindeki tüm çocukların giyim ihtiyacını bir yıl boyunca karşılayacak.

Protokol imzalandı

Söz konusu protokol, bakanlık toplantı salonunda Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Musa Şahin ve DeFacto Pazarlama ve Mağazacılık Genel Müdürü Ahmet Barış Sönmez tarafından imzalandı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Musa Şahin, “Bu kadar büyük bir felaketin yaralarının sarılması için ülkemizdeki her bireyin her müessesenin içtenlikle katkı vermek istediğini görmek, bu büyük acının içinde dayanışma ruhunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bugün de aynı duyarlılıkla hareket eden DeFacto ile çocuklarımız için bir protokol imzaladık. Biz, çocuklarımızın yaşadığı travmayı azaltabilmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmada vatandaş ve kurumların katkısını çocuklarımız açısından çok değerli buluyoruz. Onlar adına, bu yarayı sarmak için katkı sunan herkese ve DeFacto’ya teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi. 

Titiz bir çalışma yürütülecek

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü, ayrıca, bütün destek ve yardımların etkin bir şekilde yerine ulaştırılması için titiz bir çalışma yürüttüklerini kaydetti. 

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds