Ara
Close this search box.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı e-ticaret sektörü temsilcileriyle görüştü

E-Ticaret Sektörü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, e-ticaret sektörünün önde gelen şirketleri olan Alibaba ve Trendyol’un temsilcileri ile görüşme gerçekleştirmek üzere bir araya geldi. Alibaba Grup Holding Başkanı Michael Evans ve Trendyol Grup Başkanı Çağlayan Çetin’in kabul edildiği görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti.

Alibaba Grup Holding Başkanı Michael Evans, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Türkiye’deki yatırım planları hakkında paylaşımlarda bulundu. Alibaba Grup’un Türkiye’deki kapsamlı yatırım planlarını öğrenmekten mutluluk duyduklarını açıklayan Fuat Oktay, “Türkiye’de faaliyet gösteren, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabi, vergisini, ödeyen, istihdam oluşturan ve ekonomiye katkı sağlayan her şirketi Türk şirketi olarak görüyoruz.” açıklamasında bulundu.

Evans’ın Ankara’da bulut bilişim alanında, İstanbul’da lojistik alanında yatırım yapmayı planladıkları ve Avrupa operasyonlarını Türkiye üzerinden gerçekleştirmeyi düşündüklerini açıkladığı görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds