Ara
Close this search box.

ECOM LEADERS CLUB Çırağan Buluşmaları başlıyor

Ecom Leaders Club

Uluslararası e-ticaret ve e-ihracat platformu WORLDEF, 2023 projelerini hayata geçirmeye başladı. Üst düzey e-ticaret liderlerinin sadece isme özel davet usülü ve jüri onayıyla alındığı ECOM LEADERS CLUB çatısı altında düzenlenecek olan ECOM LEADERS CLUB Çırağan Buluşmaları e ticaret ekosistemine yeni bir soluk getirecek.

“Rockstar isimlerle bir araya geleceğiz”

WORLDEF’in iştiraklerinden ECOM LEADERS CLUB Çırağan Buluşmaları’nı sosyal medya hesabından duyuran WORLDEF Başkanı Ömer Nart, “2023‘te beni en çok heyecanlandıran etkinlik serimiz Çırağan Buluşmaları olacak. ECOM LEADERS CLUB olarak iş, bürokrasi, spor ve sanat dünyasından rockstar isimlerle bir araya geleceğiz”dedi.

İlk buluşma Ocak ayında

Etkinliğin kapalı devre gerçekleşeceği ve özel katılımla olacağını ifade eden Nart, Ocak ayında start alacak etkinliğin konusunun ise e-ticaret yasası olacağını aktardı.

E-Ticaret yasası konuşulacak

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, “Hepimizin yakından takip ettiği yeni e-ticaret yasası hakkında herkes birşey söylüyor. n11 genel Müdür Yardımcılarından Ramazan Altınay moderatörlüğünde son noktayı T.C. Ticaret Bakanlığı E-Ticaret Daire Başkanı Sayın Mehmet Kayış koyacak” ifadelerini kullandı.

ECOM LEADERS CLUB’a üyelik

Nart, “Tamamen kapalı devre bir etkinlik olacağı için başvuru alamıyoruz ve kontenjanımız sadece 50 kişi. 3 referansınız varsa Ecom Leaders Club’a üyelik başvurusu yaparak bu tür özel etkinliklere katılma şansı yakalayabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds