Trendyol, yeni indirim özelliği ‘Arkadaşlarınla Al’ı duyurdu!

trednyol

E-ticaret platformu Trendyol, kullanıcılarının arkadaşlarıyla birlikte alışveriş yaparak ürünlere indirimli olarak erişebilecekleri ‘Arkadaşlarınla Al’ özelliğini platformuna ekliyor. Trendyol kullanıcıları için online alışverişi sosyalleştirirken, satıcıların da grup siparişi alabileceği yeniliğini duyurdu.

Online alışveriş sosyalleşiyor

Kullanıcıların platform üzerinde arkadaşları ile birlikte daha uygun fiyata online alışveriş yapma deneyimi kazanması amaçlanıyor.

E-ticarette pazaryerleri kullanıcılarına ve satıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Platforma yeni özellik sunma girişimlerinden biri Trendyol tarafından açıklandı. Uygulamaya eklenen ‘Arkadaşlarınla Al’ özelliği ile online alışverişi daha sosyal hale getirmek hedefleniyor.

‘Arkadaşlarınla Al’ özelliği tanıtıldı

Trendyol’un yeni özelliği ‘Arkadaşlarınla Al’ ile müşterilerin satıcıların belirlediği ürünleri arkadaşlarıyla beraber daha indirimli bir şekilde satın alabileceği açıklandı.

Arkadaşlarınla Al özelliğinin kullanımı ise müşterilerin indirimden faydalanması için satıcılar tarafından belirlenen ürünü yeni özellik içindeki fiyatı ile sepete eklemesi veya arkadaşının paylaştığı linke tıklayarak ürünü satın alması gerektiği şeklinde duyuruldu.

Uygulama içerisinde grup başlatıldığından itibaren 24 saat içerisinde gruba özel linkin belirli platformlar üzerinden paylaşılmasının, belirlenen kişi sayısı kadar satın alım yapılması için önem taşıdığı belirtildi.

Satıcının belirlediği grup sayısına ulaşılmalı

Belirlenen kişi sayısı ile alışverişin gerçekleştirilmesi için oluşturulan link ile tüketicilerin online alışveriş deneyimlerinin sosyal bir hale geleceği düşünülüyor. Müşterilerinin, ürüne indirimli sahip olmak için, satıcının belirlediği grup sayısına ulaşmalarının gerekliliği vurgulanarak, grup sayılarının en az 2 en fazla 10 kişi olarak satıcılar tarafından belirlenebileceği açıklandı.

Satıcılar için yeni fırsatlar

Yeni indirim özelliği ile e-ticaret platformu Trendyol’ un satıcılarına da fayda sağlayacağı öngörüldü. Grup şeklinde satın almalar için indirim sağlayabilecekleri bir yeniliğe sahip olacak olan satıcıların çeşitli faydalar kazanacağı açıklandı. Trendyol’un yeni indirim özelliği ile satıcıların, satışlarını, ürün değerlendirme adetlerini, müşteri sayılarını ve ürün görüntülenme oranlarını artırabilecekleri söylendi.

Amazon

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.