Ara
Close this search box.

E-ticaretin kalbi Bursa’da atacak!

e-ticaret

E-ticareti merkezine alan eğitim ve etkinlikler hakkında bilgi veren Me Consultancy kurucusu Murat Erdör, her ay farklı bir ile giderek insanları e-ticaret ile alakalı bilgilendirmeye çalıştıklarını ve bu konudaki okuryazarlığı artırmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

İnsanlar e-ticarete başlarken daha bilinçli olacak

Bu ve buna benzer etkinliklerin sayısının artmasıyla insanların e-ticarete başlarken daha bilinçli olacaklarını ve öğrenme maliyetlerini azaltarak daha başarılı olacaklarını vurgulayan ERDÖR, bütün Bursa halkının bu etkinliklere ücretsiz katılım gösterebileceğini ifade etti.

E-ticaret özelinde pek çok konunun 3 gün boyunca enine boyuna tartışılacağı etkinlik kapsamında, 15 Kasım Salı günü, 19.00-21.00 saatleri arasında Nilüfer BAOB’da gerçekleştirilecek olan “E-Ticaret Sohbetleri” başlıklı panelde, alanında uzman isimler e-ticarette başarılı olmanın yollarını masaya yatıracak.

Girişimcilere çeşitli yol haritaları sunulacak

Etkinlik kapsamında e-ticarete başlamak isteyen girişimcilere çeşitli yol haritaları da sunulacak. 16 Kasım Çarşamba günü saat 09.00-18.00 arasında gerçekleştirilecek “E-Ticarete Başlıyorum” etkinliğinde, web sayfası yapmak ve e-ticarete başlamak isteyenlere web sayfası yapma atölyesi yapılacak. Atölyede en iyi sayfayı yapana sayfa hediye edilecek.

17 Kasım Perşembe günü Nilüfer BAOB’da saat 19.00-21.00 arasında düzenlenecek olan “Trendyol Kobi Sohbetleri” etkinliğinde ise, Trendyol Pazaryeri Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil, e-ticaret trendleri ve pazaryerinde ürün satış süreçleri hakkında bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaşacak.

E-Ticaret Sohbetleri (15 Kasım Salı, saat 19.00-21.00 arası)

Kayıt için tıklayın!

E-Ticarete Başlıyorum (16 Kasım Çarşamba, saat 09.00-18.00 arası)

Kayıt için tıklayın!

Trendyol Kobi Sohbetleri (17 Kasım Perşembe, saat 19.00-21.00 arası)

Kayıt için tıklayın!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds