Ara
Close this search box.

CIS Bölgesi satıcıları, Türk üreticilerle buluşuyor!

CIS

WORLDEF e-ticaret ve e-ihracat ekosistemine katkı sağlamaya devam ediyor. Nurol Tower e-ofiste, 14:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan “Pazaryeri Buluşmaları” etkinliğinde, Türkiye’den tedarik sağlamak isteyen ve ürünlerini; Ozon, Wildberries, Yandex market, Lamoda, Sbermarket, Kaspi gibi pazaryerlerinde satan CIS Bölgesi e-ticaret satıcıları, bölgenin var olan e-ticaret hacmini artırmaya yönelik lojistik ve entegrasyon çözüm süreçlerini ele alacak.

Türk üreticilere CIS pazarına tedarik  imkanı sağlanacak

CIS Bölgesi e-ticaretin hızla büyüdüğü bölgeler arasında yer alıyor. Bu bölgede yer alan ülkeler son dönemde tedarik anlamında çeşitli sıkıntılar yaşarken, kalite, potansiyel iş gücü ve konumu göz önüne alındığında, Türkiye bu ülkelere yönelik tedarik noktasında ilk sıralarda yer alıyor. Mevcut e-ticaret hacimlerini büyütmek isteyen markaların Türkiye’den tedarik yapma isteği hızla yükselirken, bu durum Türk üreticiler için de çeşitli fırsatları beraberinde getiriyor.

WORLDEF’in organize ettiği ve Türk üreticilere CIS pazarına tedarik sağlama imkânı tanıyacak olan etkinlikte, CIS bölgesinden gelen 60 satıcı 15 Türk üretici ile buluşacak. Organizasyonda milyon dolarlık satış rakamlarına ulaşan 7 yabancı konuşmacının yanı sıra; WORLDEF, ShopiVerse ve Logitrans’dan konuşmacılar lojistik ve tedarik zincirine dair pek çok konuyu masaya yatıracak.  

Başarı hikayeleri ve deneyimler paylaşılacak

Etkinlikte, bölgede satış yapan markalar başarı hikayeleri ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşırken, Türk üreticiler tedarik sağlarken oluşabilecek lojistik ve entegrasyon çözümleri de ele alınacak.

Etkinlik, WORLDEF tarafından 8-9-10-11 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde (İFM) düzenlenecek olan, yurtdışından birçok katılımcı ve alıcı grupların yer alacağı 10. WORLD ECOMMERCE FORUM’un şimdiden bir parçasını oluşturuyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds