Ara
Close this search box.

WORLD ECOMMERCE FORUM Etkinlik Raporu yayınlandı!

WORLD ECOMMERCE FORUM

Etkinlik Raporu’nda WORLDEF Başkanı Ömer NART, beklenilen üstünde bir katılım olduğunu ve 21 bin 600 kişinin katılım gösterdiğini belirterek, “Yeni hedef 50 ila 100 bin kişi… Mart 2023’te çok daha büyük bir mekanda çok daha fazla kişi ile çok daha fazla e-ticaret konuşacağız. Nihai hedefimiz 1 milyon kişinin katılacağı dev bir B2B etkinliği organize etmek. Bu bir hayal değil, gerçek! Önümüzdeki yıllarda bu hedefimize ulaşmak için gerekli çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

“Her yıl e-ticaretteki büyüme ile birlikte katlanarak büyüyoruz”

WORLD ECOMMERCE FORUM’ un beklentileri karşıladığını dile getiren NART, “sektör WORLD E-COMMERCE FORUM’u benimsedi ve artık geleneksel hale geldi. Her yıl e-ticaretteki büyüme ile birlikte katlanarak büyüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Nart, “E-ticaret ekosistemine bize güvendikleri için çok teşekkür ediyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan başta ana iş ortağımız Meta ve ana sponsorumuz Türkiye İş Bankası olmak üzere tek tek ismini sayamadığım tüm sponsorlarımıza, partnerlerimize, paydaşlarımıza, destekçilerimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca, böyle global bir etkinlikten alnımızın akıyla çıkmamızı sağlayan WORLDEF ekibine de teşekkürü borç biliyorum” sözlerini kaydetti. 

“E-ticaretin Davos’u WORLD ECOMMERCE FORUM”

‘E-ticaretin Davos’u’ olarak nitelendirilen WORLD ECOMMERCE FORUM’ da etkinliğin sürdüğü üç gün boyunca 34 ülkeden 21 bin 600 kişi ağırlandı. Forum, 150 binden fazla B2B  görüşmeye ve global iş birliklerine aracılık etti.

Küresel e-ticaretin devlerini İstanbul’da bir araya getiren forumda, Türkiye’de e-ticareti geliştirecek somut adımlar atıldı. Etkinlik raporunda, katılımcı sayısı, konuşmacı sayısı, katılımcı ülke sayısı gibi istatistikler yer alıyor. Etkinlik raporunda yer alan verilere göre, etkinliğin ekosisteme katkısı 2.5 milyar dolar oldu.

Etkinlik Raporu içerisinde; açılış konuşmaları, keynotelar, oturum özetleri, forum içerisinden görüntüler ve etkinliğin basında ki yansımaları yer alıyor.

 

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds