Ara
Close this search box.

WORLDEF’ten dev hamle: WORLDEF CUP

WORLDEF CUP

WORLDEF, e-ticaret ekosisteminde devrim yaratacak bir hamleye daha imza atıyor. WORLDEF Başkanı Ömer Nart’ın LinkedIn hesabından duyurduğu WORLDEF CUP E-Ticaret Futbol Turnuvası ile e-ticaret ve e-ihracat ekosisteminin önde gelen isimleri bu kez yeşil sahada rekabet edecek.

E-ticaretteki rekabet yeşil sahaya taşınıyor

WORLDEF CUP
WORLDEF Başkanı Ömer Nart

“Evet bunu da yaptık” başlığı altında paylaşılan gönderide Ömer Nart, WORLDEF CUP ile e-ticaret sektöründeki şirketlerin birbirleriyle sporda rekabet edeceğine dikkat çekerek, “WORLDEF olarak e-ticaret ve e-ihracat sektörünü bir araya getirmenin çeşitli yollarını arıyoruz ve hayal gücümüzü kısıtlamıyoruz. Sporun birleştirici gücünü önemsiyoruz. Ve tabiki e-ticaret ekosistemini, organize etmeyi planladığınız futbol turnuvasıyla bir araya getirmeyi planlıyoruz” dedi.

“Eğlenirken herkesin ticareti de büyüsün”

Kadınlara yönelik olarakta çeşitli organizasyon planları yaptıklarını vurgulayan Nart, “Eminim aralarda maç öncesi ve maç sonrası birçok iş birliğine yine vesile olacağız. Bu arada kadınlara yönelik de bir şeyler planlıyoruz. Netleştikçe anons edeceğiz. Tüm detayları çok yakında açıklayacağız” diye konuştu.

Turnuvanın mottosu hakkında da bilgi veren WORLDEF Başkanı, “Eğlenirken herkesin ticareti de büyüsün. Lütfen sektörden ilgilenen arkadaşlarınızı yorumlara etiketleyin. Tüm sektör bu sefer sporda bir araya gelsin” ifadelerini kullandı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds