Ara
Close this search box.

WORLD ECOMMERCE FORUM son gününde de hız kesmedi!

WORLD ECOMMERCE FORUM
WORLD ECOMMERCE FORUM

WORLD ECOMMERCE FORUM’ da heyecan son gününde de hız kesmedi. E-ticaret ve e-ihracat ekosisteminin önde gelen kurum ve profesyonellerini buluşturan etkinliğin son gününde katılımcılar; paneller, workshoplar ve keynote sunumlar ile e-ticaret ekosisteminin önemli aktörleri ile bir araya geldi.

WORLD ECOMMERCE FORUM’da; ShopCek SHPC CEO’su Cihan Koraltan, eOfis Satış Direktörü Sibel S. Hill, Four Seasons ETSY – 48Agency Kurucusu Hakan Gerin, BusinessUp! Kurucusu Önder Türker, Logitrans Satış ve Operasyon Direktörü Çetin Balekoğlu, Turkticaret.net İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü S. Elçin Demirci, HeloRobo CEO’su Kağan Tonyukuk Fikri, Dogma Alares Kurucu Ortağı Kıvanç Emiroğlu, Defterdar CEO’su Doğukan Coşkun, ELİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Darbay ve Kargoist Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Çırak’ın keynote sunumlarıyla başlayan son gün, ekosistemin önde gelen aktörlerini bir araya getiren panellerle devam etti.  

Enflasyonist dönemde markaların fiyatlama stratejileri

WORLD ECOMMERCE FORUM’un son gününün ilk panelinde, enflasyonist dönemde markaların fiyatlama stratejileri, alanında uzman isimler tarafından ele alındı.

Moderatörlüğünü ToptanTR CEO’su Sezgin Şener’in üstlendiği panelde; Hepsiburada Grup Direktörü Mazhar Özsoy, SC Johnson Satış Operasyonları ve Gelişen Kanallar Müdürü Uğur Peker, Happy Center CEO’su Yavuz Altun ve BRITA Turkey E-Ticaret Kanalı Satış Müdürü Cüneyt Haliloğlu tecrübe ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Lokalden globale e-ticaret ve e-ihracat uygulamaları

Adidas E-Ticaret Stratejisi Planlama ve Yürütme EM Direktörü (MENA, Hindistan, TR) Cihat Kültür moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Lokalden globale e-ticaret ve e-ihracat uygulamaları” konulu panelde ise;

OXO Global Kurucusu Enes Olgun, VAKKO Dijital Kanallar Genel Müdür Yardımcısı Kaan Dönmez ve Akan Yürekli Kurucusu Akan Yürekli, global e-ticaret ve e-ihracat süreçlerine dair pek çok konuyu ele aldı.

Perakendenin patronlarının e-ihracat ile sınavı

Türkiye’nin önde gelen markalarının patronları, TGRT Haber Ekonomi Haberleri Müdürü Celal Toprak’ın moderatörlüğünü yürüttüğü “Perakendenin patronlarının e-ihracat ile sınavı” panelinde bir araya geldi.

Panelde; Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Batallı, TAÇ Yönetim Kurulu Başkanı Esra Kuştemir, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Imperial Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baykut ve BKM Kitap Kurucu / Yönetim Kurulu Başkanı Kutbettin Bingölbalı katılımcılara deneyim aktarımında bulundu.

Metaverse ve e-ticaret

Trair Agency Teknoloji Yatırımları A.Ş. Metaverse Uzmanı Arif Vatansever tarafından modere edilen “Metaverse ve e-ticaret” panelinde metaverse’ün e-ticaretin geleceğinde yaratacağı etkiler tüm ayrıntıları ile alındı.

Panelde şu isimler yer aldı; Trair Agency Teknoloji Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Tanju Baştürk, Orka Holding – Damat / Tween Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Orakçıoğlu Kazan ve Bebek Ekspres Genel Müdürü Nihan Ece.

Çok kanallı perakende dünyasında ödeme ve dijital deneyim

WORLD ECOMMERCE FORUM’un son panelinde Yıldız Teknik Üniversitesi Akademisyenlerinden Prof. Dr. İbrahim Kırcova moderatörlüğünde çok kanallı perakende dünyasında ödeme ve dijital deneyim süreçleri tartışıldı.

Günün son panelinde şu isimler yer aldı; English Home E-Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başol, Sipay CEO’su Semih Muşabak, Macellan CEO’su Göktürk Yetim, Turkcell Pasaj E-Ticaret ve Pazaryeri Müdürü Asaf Akar ve Bixcod Yazılım Kurucu Ortağı Ömer Kaya.

Düzenlenen panellerde ekosisteme ışık tutuldu

WORLD ECOMMERCE FORUM’un son gününde düzenlenen panellerde sektörün önde gelen isimleri pek çok konuda bir araya geldi. Günün diğer panellerinde şu isimler yer aldı;

E-ticarette dijital dönüşüm süreçleri

Moderatör: eOfis Satış Direktörü Sibel S. Hill

Konuşmacılar: Defterdar CEO’su Doğukan Coşkun, Interpatent CEO’su Tolga Duman, EDM Bilişim İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş, Onreon Kurucu & CEO’su Ömer Ünsal ve Rexven Kurucu & CEO’su Mehmet Tek.

Doıng busıness ın the uk – Ecommerce

Moderatör: DIT Kıdemli İç Yatırım Danışmanı Mehmet Başaran

Konuşmacılar: Fruugo Gelir İdaresi Başkanı Håkan Thyr, ADPL LLP Kurucu Ortağı Enver Kannur, Guden Uluslararası Hukuk Bürosu Avukat Ali Güden ve Vivense Küresel Perakende Başkan Yardımcısı Aslı Kuban.

2024 öncesi bizi bekleyen trendler; e-ticaret, pazarlama, teknoloji

Moderatör: ClickMeLive Ticaret ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Emre İlban

Konuşmacılar: AnalyticaHouse CEO’su Kıvanç Ünal, Insider Başkan Yardımcısı Kerem Bozokluoğlu META E-Ticaret Sektör Lideri Irmak Emekdaş

Almanya e-ticaret pazarı

Moderatör: geschenkelampe.de Kurucusu Murat Keseroğlu

Konuşmacılar: Gelin Diamond CEO’su Nurettin Özdoğan, Yalmans Kurucu & CEO’su Yusuf Yalman, Asset Ekspres Kurye Hizmetleri Müdürü İbrahim Taşkın.

Girişimcilikte kadın gücü

Moderatör: Türkiye İş Bankası Girişimcilik Birimi Müdürü Deniz Gürkan

Konuşmacılar: Fırsat Bu Fırsat Kurucu CEO’su Reyhan Arslan, Wellbees Kurucu CEO’su Melis Abacıoğlu

WORLD ECOMMERCE FORUM’a kimler katıldı?

Bu yıl 10’dan fazla global pazaryeri bulunduğu WORLD ECOMMERCE FORUM’da, Çin merkezli Aliexpress’ten Avrupa’nın en büyük pazaryeri Zalando’ya, Rusya’nın e-ticaret devi Ozon’dan dünya genelinde 100’den fazla ülkede hizmet veren Letonya merkezli pazaryeri Joom’a, Birleşik Krallık’tan dünyanın her yerindeki perakendecilere çevrimiçi platform sunan Fruugo’dan Polonya Merkezli Allegro ve Çin merkezli Shein’e kadar dünya e-ticaret devleri yer aldı. Bunun yanı sıra Trendyol, Hepsiburada, n11.com, Morhipo, Çiçeksepeti, Brendfoni, Vartabi gibi Türkiye’nin e-ticaret lideri şirketlerinin de katıldığı etkinlikte, çok sayıda global marka temsil edildi.

Türkiye’den ve yurt dışından 80’den fazla perakende markasının katıldığı WORLD ECOMMERCE FORUM, 40’ın üzerinde e-ticaret ve e-ihracat platformu bir araya getirdi. Dünya e-ticaretinin yeni yol haritasının çizildiği, gelecek vizyonu ve trendlerin masaya yatırıldığı WORLD ECOMMERCE FORUM; bilgilendirme toplantılarının yanı sıra katılımcılarına yeni iş birlikleri ve ticari ortaklıklar oluşturma imkânı da sundu. Üç gün boyunca e-ticaretin kalbinin Türkiye’de atmasını sağlayan WORLD ECOMMERCE FORUM, sektörün lider markalarının yanı sıra kamu ve özel sektörden üst düzey isimlerin yanı sıra katılımcı ülkelerin büyükelçiliklerini de ağırladı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds