Ara
Close this search box.

WORLD ECOMMERCE FORUM’da geri sayım başladı!

WORLD ECOMMERCE FORUM
WORLD ECOMMERCE FORUM

Ana Sponsoru Türkiye İş Bankası, Ana İş Ortağı ise META olan WORLD ECOMMERCE FORUM, 28-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul Wow Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Forum, 34 ülkeden 20 binin üzerinde katılımcıyı ağırlıyor.

Devler WORLD ECOMMERCE FORUM’da buluşuyor!

WORLD ECOMMERCE FORUM

Dünya e-ticaret devlerini 9’uncu kez buluşturmaya hazırlanan WORLD ECOMMERCE FORUM’da geri sayım sürerken, forum ekosistemin dev isimlerini bir araya getiriyor. WORLD ECOMMERCE FORUM’un dikkat çeken katılımcıları şöyle:

Ömer Nart (WORLDEF | Başkan)

1986 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret, İstanbul Moda Akademisi’nde Moda Yönetimi, University of West London ‘da Stratejik Yönetim formasyonu aldıktan sonra yine Ticaret Üniversitesi’nde Ticari Diplomasi yüksek lisansını tamamladı. 2008 yılından bu yana e-ihracat girişimlerinde bulunan Nart, 2010 yılında Türkiye’nin ilk e-ihracat şirketi olan Markacom International’ı kurdu. E-ticaretin yeni başladığı dönemde bu şirketi aracılığı ile 22 ülkeye e-ihracat yaptı.

2014 yılında Onlinemerter.com’u kuran Nart, 2017 yılında “E-ihracat Platformu”nu hayata geçirdi. “WORLD ECOMMERCE FORUM” adıyla devam eden bu organizasyon, Türkiye’nin e-ticaret ekosisteminin e-ihracat yapabilmesi için çalışmalarını WORLDEF adıyla sürdürüyor. Aynı zamanda MEB onaylı e-ticaret eğitimleri de veren WORLDEF’te bugüne kadar yaklaşık 30 bin kişiye e-ticaret üzerine eğitimler verildi. Ömer Nart İngilizce ve Arapça dillerini biliyor.

Orxan Isayev (ShopiVerse | CEO)

1985 yılında Azerbaycan’ın Bakü şehrinde doğdu. Lisans eğitimini almak için geldiği İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünü tamamladıktan sonra, sırasıyla yüksek lisansını Uluslararası Ticaret, ilk doktorasını Uluslararası İlişkiler ve ikinci doktorasını da Marketing alanında devam ettirdi.

10 yıla yakın süre ile Almanya merkezli Bosch and Siemens Home Appliances GmbH şirketinin CIS bölgesine bakan departmanında pazarlamadan operasyona, satıştan bölge yöneticiliğine kadar birçok alanda aktif görev edindi. Girişimci olarak Tutyakala.com sitesini 2013 yılında kurdu ve 2018 yılında başarılı bir şekilde exit etti. 2018 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi bünyesinde E-ihracat Mini MBA eğitim programını, 2019 yılında Millî Eğitim Bakanlığı onaylı WORLDEF Business School kursunu oluşturdu ve dört yıl süre içerisinde 50 binden fazla firmaya ve girişimciye eğitim verdi.

Hali hazırda dünya genelinde 40’tan fazla noktada e-ticaret depo operasyonu çözümü sunan ShopiVerse’ün CEO’sudur ve WORLDEF’in Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenmektedir. Ayrıca, E-Ticaret ve E-İhracat alanında Türkiye Ticaret Bakanlığı resmi kıdemli eğitmenidir.

Rusça ve İngilizce dillerini akıcı olarak bilen Isayev’in uzmanlık alanı E-ihracat ve pazarlamadır.

Peter Umundum (Avusturya Postanesi |Yönetim Kurulu Üyesi)

WORLD ECOMMERCE FORUM’un katılımcıları arasında yer alan Peter Umundum, Graz Üniversitesi’ den Bilgisayar Bilimi derecesini aldı ve 1988 yılında profesyonel kariyerine Steirerbrau AG’ nin bilişim teknolojileri (IT) departmanının başına geçerek başladı. Umundum, Steirerbrau AG’ den Styria Medien AG’ ye IT Direktörü olarak katılmak üzere ayrıldı ve yalnızca iki yıl sonra Styria Medien AG’ ye bağlı olan Media Consult Austria GmbH’ nin genel müdürü oldu.

1999 yılında Redmail’i kurdu ve genel müdürü oldu. Stryia Gruppe’nin Hırvatistan pazarındaki ilk adımlarını atma sürecini denetledi. 2001 yılında Peter Umundum’a “Die Presse” gazetesinin genel müdürlüğü görevi verildi. Üç yıl sonra, “Kleine Zeitung” gazetesinin genel müdürü olarak atandı. Bu süre zarfında Avusturya Presse Agentur (APA), Verband Österreichischer Zeitungen (VÖZ) ve Österreichische Auflagenkontrolle (ÖAK) yönetim kurullarında da görev yaptı.

Styria Group’ta geçirdiği on yılın ardından 2005’te Avusturya Postası’na Posta Bölümü’nün eş direktörü olarak katıldı ve burada şirketin en büyük iş alanında Posta Bölümü Yönetimi’nin bir üyesi olarak çalıştı. 1 Nisan 2011’den bu yana, on Avrupa ülkesinde güçlü bir pazar varlığına ve şirkete ait yan kuruluşlara sahip olan Parsel ve Lojistik Bölümü’nden sorumlu yönetim kurulu üyesidir. Peter Umundum, 1 Ocak 2019’dan bu yana Avusturya Postası’nın Posta ve Parsel Bölümü’ndeki operasyonlardan da sorumlu olarak görev almaktadır. Parsel ve Lojistik bölümündeki sorumluluk alanları Slovakya, Macaristan, Hırvatistan, Bosna Hersek, Sırbistan, Karadağ ve Türkiye’dir. Peter Umundum aynı zamanda bir Avrupa ulaşım ağı olan EURODIS’in denetim kurulu başkanlığı ve Viyana Ekonomik Forumu’nun başkanlığı görevlerini de sürdürmektedir.

İlke Toptaş (META Türkiye | Ülke Direktörü)

İlke Toptaş, Meta Türkiye’de Ülke Direktörü olarak görev almaktadır. Türkiye sorumluluğuna ek olarak, ekosistem geliştirme ve ortak etkinleştirme konusundaki uzmanlığı ile META EMEA Ekosistem yönetim takımının da bir parçasıdır ve Meta Londra ofisinde çalışmaktadır.

Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi ve yüksek öğrenimini UC Berkeley’de tamamlayan Toptaş, Meta öncesinde Türkiye’nin önde gelen dijital medya platformlarında iş geliştirme alanında Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır. Toptaş, aynı zamanda altın madalya sahibi eski bir milli basketbolcu ve iki çocuk annesidir.

WORLD ECOMMERCE FORUM

Halim Memiş (Moka | Kurucu)

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan Halim Memiş, 2002 yılında aynı üniversitede MBA programını tamamladı. Bankacılık kariyerine 2004 yılında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Memiş, 2012 yılında Ödeme Sistemleri Ürün Bölümü’nde Müdür Yardımcısı, 2017 yılında Dijital Bankacılık Bölümü’nde Birim Müdürü olarak görev yaptı. Halim Memiş, Ocak 2022’den bu yana MOKA Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A. Ş’nin Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. 

Engin Kolat | UPSTürkiye Ülke Müdürü

Viyana Ekonomi Üniversitesi’nde Ekonomi lisansını ve Koç Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlayan Engin Kolat, 2013 yılında gelir yönetimi ve fiyatlandırma uzmanı olarak UPS ailesine katıldı.

UPS’te Endüstri Mühendisliği Yönetmenliği, bölge operasyon müdürlüğü, ülke pazarlama müdürlüğü, operasyon direktörlüğü gibi farklı görevlerde bulundu. Ağustos 2022 tarihi itibariyle de UPS Türkiye Ülke Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Utku Ayyarkın (Aras Kargo | Genel Müdür)

Kargo sektöründe kariyerine 2004 yılında Aras Kargo’da acentelik alarak başlayan Ayyarkın, kısa süre sonra Aras Kargo bünyesine katılıp, Samsun Bölge Müdür Yardımcısı görevine getirildi. Aras Kargo’da çeşitli kademelerde yöneticilik görevlerinden sonra 2014 yılında Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak teknolojik yatırımların planlamasında ve hayata geçirilmesinde önemli rol aldı. 2016 -2018 yılları arasında Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak, şirketin bu dönemlerdeki çift haneli büyümesinde satış ekiplerine liderlik etti.

Nisan 2018 tarihinden itibaren optimizasyon projeleri ve teknolojik altyapı yatırımlarının işletmeye kazandırılması amacıyla yeniden Operasyon ve Kanal Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlendi. Aras Kargo’nun yolculuğunda bilgi ve tecrübeleriyle şirketin her kademesinde görev yapan Utku Ayyarkın, 2019’da Genel Müdür olarak atandı.

Cenk Çiğdemli (Ticimax | CEO)

Cenk Çiğdemli, Ticimax E-ticaret Sistemleri’nin kurucusu ve CEO’sudur. 23 Nisan 1989 doğumludur. Çalışma hayatına çok erken yaşlarda başlayan Çiğdemli Ticimax’ı lisede okurken kurmuştur. Lisenin ilk yılında esnaflar için yazılım geliştirmeye başlayan Çiğdemli, lise ikinci sınıfta herkesin kendi sitesini basitçe yapabileceği bir tool geliştirdi. ‘Kendin yönet tool’u Koç grubuna ait Kobiline firmasının dikkatini çekti ve Çiğdemli bir süre Kobiline ile çalıştı.

Lise son sınıfa geldiğinde online ticaret dünyasını keşfeden Çiğdemli, 2006 yılında e-ticaret sitesi yazılımlarını geliştirmeye başladı. Aynı yıl maksimum ticaret anlamına gelen Ticimax firmasını kurdu. Liseyi Kadıköy Meslek Lisesi yazılım bölümünde okuyan Çiğdemli, İstanbul Ticaret Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünde eğitim almıştır.15 binden fazla e-ticaret sitesinin altyapısını sağlayan Ticimax bünyesinde 200 personel çalışmakta, şirketin Teknoparklarda da iki adet Ar-Ge Merkezi bulunmaktadır.

Sezgin Şener (ToptanTR | CEO)

Sezgin ŞENER(doğum 23 Ekim 1985) Enkay Grup şirketler CEO’su, çevrimiçi toptan ürün tedarik platformu ToptanTR’nin kurucusu ve CEO’su. İş adamı, Türk girişimci, yatırımcı ve mentor.  Şener, Türkiye Giresun’da doğdu ve İstanbul’da büyüdü. 12 Haziran 2012 yılında Nilüfer Şener ile evlendi. Nil Tanem ve Sarp adlarında 2 çocuğu var.

2007 yılında Koç Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2007 yılından 2014 yılına kadar Enkay Grup Şirketlerde çeşitli departmanların iş geliştirme yöneticiliğini üstlenerek grup şirketin tüm alanlarında çalıştı. 2014 yılından beri Enkay Grup Şirketlerin CEO’luğunu sürdürerek ihracat, ithalat, üretim, yazılım, İnşaat, hukuk danışmanlık, hizmet ve yatırım sektörlerinde birçok şirketi ile faaliyet göstermekte. 2017 yılında ToptanTR.com’u kuran Şener, ToptanTR’yi Türkiye’nin en büyük online B2B alışveriş platformu haline getirdi.

WORLD ECOMMERCE FORUM

Murat Büyümez (Hepsiburada | Ticari Grup Başkanı)

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu Murat Büyümez, kariyerine J.P. Morgan’ın Londra ofisinde başladı. Ardından, Mid Europa Partners’ın Londra ve İstanbul ofislerinde görev yapan Büyümez, bu sürede Mid Europa Partners’ın portföyünde bulunan bazı şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer aldı.

Ocak 2019 ile Ağustos 2021 arasında Hepsiburada Strateji ve İş Geliştirme Grup Başkanı olarak çalıştı. Eylül 2021’den bu yana Hepsiburada Ticari Grup Başkanı olarak görev yapan Murat Büyümez, 2018 yılında Doğan Online’ın Doğan Online Yatırım Ofisi Başkanlığı görevini yürüttü.

Mehmethan Yallagöz (Hepsiburada | Operasyon Grup Başkanı)

Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Mehmethan Yallagöz, kendi firmasıyla lojistik, depolama gibi alanlarda birçok firmaya danışmanlık hizmeti vererek kariyer yolculuğuna başladı. Yurtiçi Kargo’da Denetimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve Müfettişliği, Markafoni’de ise Lojistik Operasyonlar Grup Direktörlüğü görevlerinde yer aldı.

Hepsiburada’ya 2017 yılında Lojistik Grup Direktörü olarak katılan Yallagöz, 2019’dan 2022’ye kadar HepsiJet’in Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. Kargo taşımacılığı ve teslimatı alanlarındaki deneyimiyle önemli başarılara imza atan Yallagöz 01 Ocak 2022 itibariyle Hepsiburada Lojistik Grup Başkanı olarak görevine devam ediyor.

Erhan Güneş (Octovan | Kurucu Ortak)

Kariyerine14 yaşındayken dayısının yedek parça dükkanında başlayan Güneş, okul hayatı boyunca yaz tatillerini hep dükkânda geçirmiştir. Liseyi bitirdikten sonra hep hayalini kurduğu Bilgisayar Mühendisliği bölümünü tamamladı ve sonrasında da işin yönetim ve işletme boyutunu öğrenmek adına MBA (Yüksek Lisans) eğitimini tamamlamıştır.

Okuldan sonra kurumsal hayata Yapı Kredi İş Geliştirme departmanında başlamıştır. Sonrasında start-up dünyasına ilk adımı Tmob’da atan Güneş, 2016 yılında da Madduck Customs isimli ilk start-up şirketini kurmuştur. Kendi işini yapmak, bir şeyleri değiştirmek, farklılık yaratmak fikrinin ağır basmasıyla Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesinde yeni teknolojileri otomotiv sektörü ile buluşturmak üzere projeler geliştirmeye başladı. Sonrasında o sanayi sitesindeki garaja tahta boyası ile “Nakliyenin UBER’i” yazmışlardır.

Ferhat Akmermer (Prapazar | CEO)

1977 Kayseri doğumlu olan Ferhat Akmermer, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Eğitim hayatı boyunca hem çalışıp hem de ticaretin temellerini öğrendiği aile şirketi Emek Gıda’da üst düzey yöneticiliğin yanı sıra halihazırda gıda, inşaat, yazılım ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerinde üst düzey yöneticilik görevlerini sürdürmektedir.

E-ticaret ve e-ihracat özelinde, Sahir Yazılım Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Prasoft markasında kurucu / CEO olarak çalışmalar yürüten Akmermer, Kayseri Müsiad Şube Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

WORLD ECOMMERCE FORUM

Kağan Tonyukuk Fikri (Helorobo | CEO)

1986 Ankara doğumlu olan Kağan Tonyukuk Fikri, Bilkent Üniversitesi Bilişim Yönetimi bölümünden mezundur. Kariyerine startuplarda proje yönetimi alanında başlamıştır. İlerleyen dönemlerinde ise IBM, Albaraka Türk ve Kuveyt Türk gibi kurumsal firmalarda strateji, kurumsal performans yönetimi, Ar-Ge yönetimi ve ürün yönetimi alanlarında devam etmiştir. 2021’de kurduğu startup’ı Shopishi, Helorobo ile birleşince kurucu ortak ve CEO olarak Helorobo’ya katılmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

İsa Korkmaz (Navlungo | CEO)

Kariyerine Koç Holding bünyesindeki Ford Otosan’a ait kamyon fabrikasında başlayan İsa Korkmaz, üretim planlama, tedarik zinciri, depo yönetimi gibi alanlarda çalışmalar yapıp uzun süre yöneticilik yaptıktan sonra 3 iş arkadaşıyla beraber Navlungo’yu kurmuştur. Navlungo, 3 ülkede on binlerce müşteriye dijital lojistik hizmeti sunan Türkiye’nin en önemli start-up’larından biri haline gelmiştir.

Emir Kaya (Carus | CEO)

Emir Kaya Antalya Akseki’lidir.1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Üniversite eğitimini Bilgi Üniversite’sinde tamamlarken Hepsiburada, Coca-Cola ve Ernst&Young gibi şirketlerde çalışmıştır. Babasının mesleği tüccarlıktır.

Kendisi de bu yoldan devam etmektedir. 3 kardeşlerdir. Bir abisi ve bir kız kardeşi vardır.2021 yılında amcasının yanında çalıştıktan sonra 2022 yılında kendi şirketi Carus’u kurmuştur. Kısa süre içinde ekibini büyütüp e-ticaret sektörüne atılmıştır.

Doğukan Coşkun (Defterdar | CEO)

1993 yılında İstanbul’da doğan Doğukan Coşkun, Defterdar kurucu ortağı ve eOfis’in Genel Müdür Yardımcısıdır. Eğitim hayatını 2012 – 2017 arasında Yeditepe Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) lisansında tamamlamıştır. İş hayatına 2017’de eOfis şirketinde Web Developer olarak başlayan Coşkun, 2018-2020 yılları arasında Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak devam etmiş, 2022 yılından itibaren İş Geliştirme ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinde devam etmektedir. 2021 yılında kurulan eOfis’in spin-off girişimi olan Defterdar’ın ve eOfis’in franchise şubesi Workport’un kurucu ortağıdır.

Ömer Ekinci (Desnet | CEO)

Ömer Ekinci, 2002 yılından bu yana, yani 20 yıldır Desnet’in Genel Müdürü pozisyonunda çalışmaktadır. Desnet bu yıl 25 yaşında. E-Ticaret, Lojistik, Kargo/Kurye, Depo, Saha Satış gibi alan ve sektörlere el terminalleri, barkod yazıcılar ve barkod okuyucularla barkod ve RFID çözümleri geliştirmektedirler.

WORLD ECOMMERCE FORUM

Sibel Subaşı Hill (eOfis | Satış Direktörü)

Sibel Subaşı Hill, 1998’de Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. O tarihten itibaren 13 yıl kendi ve ortağının start-up girişimi de dahil farklı sektörlerde ağırlıklı olarak satış ve pazarlama alanında çalıştı. 2015 senesinden bugüne eOfis’te pazarlamadan kurumsal iletişime, süreç yönetiminden satışa farklı alanlarda çalışmış olup son 3 senedir Satış Direktörlüğü görevini yürütmektedir.

Günümüzde zaman ve mekân bağımsız, esnek, mobil ve çoklu noktalarda iş yapmanın önemi ve bu tarz çalışmanın yaşam biçimi haline gelmesi e-ticaret yapanlarla yeni nesil ofisler arasındaki sinerjiyi ortaya koymaktadır. Sibel’in rolü sadece satış değil, aynı zamanda bu esnek çalışma modelinde müşteri deneyimini arttıran yenilikçi, yüksek kaliteli hizmetler ve çözümler sunmaktır.

Önder Türker (BusinessUp! | Kurucu)

1990 yılında Bolu’da doğan Önder Türker, üniversiteden mezun olduktan sonra Enerji Mühendisliği’nde yüksek lisansa başlarken, bir yandan da e-ticaret ile yolu kesişti ve akademisyenlikten ziyade e-ticaret alanında ilerlemeyi tercih etmiştir. 2013 yılında tek başına başladığı e-ticaret yolculuğunda, muhasebeden, ürün kabule, dijital pazarlamadan, grafik tasarıma yaklaşık 14 farklı departman, 100’den fazla çalışana e-ticaret direktörlüğü yapan Türker, bu süreçte binlerce e-ticaret personeli yetiştirmiştir. 8 senelik e-ticaret direktörlüğü geçmişinden sonra ise BusinessUp! Performans pazarlama ajansını kurmuştur.

BusinessUp! Türkiye’nin ilk e-ihracat odaklı performans pazarlama ajansıdır. Yaklaşık 1 yıldır WORLDEF’in etkinlik, webinarlar ve konferans tüm lead ads’lerini yöneten BusinessUp, WORLDEF’in tüm dijital pazarlamasını ve SEO danışmanlığı olarak yaklaşık 8 kişilik ekiple yönetmektedirler. Bu senenin başında gerçekleşen World Ecommerce Forum Antalya etkinliğinin dijital reklamlarını da yönetmişlerdir.

Akan Yürekli (Akan Yürekli | Kurucu)

Dumlupınar Üniversitesi’nde Mimari Restorasyon bölümünü tamamlamıştır. Bu süreç zarfında da e-ticaret ile tanışarak çevrimiçi birçok pazaryerinde ürün satmaya başlamıştır. Akan Yürekli markası için temel değişim süreci ise Amazon ile tanışmak olmuştur. Akan Yürekli 2015 yılında başladığı e-ticaret hayatına 2019 yılında Akan Yürekli A.Ş. ile e-ticaret ekosisteminin gelişimine katkı sunarak 100’lerce kişi ve kuruma hizmet vermiştir.

Bu süre zarfında 39 büyük elektronik ve bilgisayar markasının Amerika, İngiltere ve Avrupa ülkesinde online distribütörlük aldı (Razer, Logitech Corsair, JBL, vs..). Amazon ürün tedarik, otomasyon ve ppc yazılım desteği ile multi disipline olarak Amazon üzerinden e-ticaret yapmak isteyenlere hizmet vermektedir. WORLDEF’e şahsi ismi üzerine kurduğu markasıyla katılarak Amazon üzerinden e-ticaret yapmak isteyen kişi ve kurumlara ürün tedarik, otomasyon ve ppc yazılım desteği ile hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

İbrahim Taşkın (Asset Worldwide Express | Kurye Hizmetler Müdürü)

İbrahim Taşkın, 42 yaşında evli ve iki çocuk babasıdır. 20 yıla yaklaşan iş deneyimi ile operasyon, satış pazarlama, iş geliştirme, lojistik ve tedarik zinciri konuları olmak üzere geniş bir sektörel tecrübeye sahip olan İbrahim Taşkın, öğrenim ve eğitim süreçlerini tamamladıktan sonra iş hayatına 2002 yılında Express Kurye sektörüne giriş yapıp 6 yıl (2002-2008) FedEx Express Operasyon ve satış mesaisini noktalamıştır. Devamında tekrardan aynı yıl Aramex Int. Firmasında Satış departmanında başlayıp 9 yıl (2008-2017) Türkiye Satış Pazarlama Md. olarak görev yapan Taşkın, birçok yeni projeler üretip katma değer servisler sektöre sunmuşlardır.

Devamında iş hayatına 3 yıl Solmaz Lojistik’te Skynet Worldwide Express bölüm Md. Kontrat Lojistik, Depolama ve Gümrükleme hizmetleri konusunda yöneticilik yapmıştır. 2021 yılında Asset Worldwide Express Kurye Hizmetler müdürü olarak göreve başlayıp halen görevine devam etmektedir. Akademik anlamda ayrıca sanayi odaları ve birçok derneklerde, üniversitelerde E-ihracat lojistiği eğitimleri veren Taşkın, Yurtdışı Express kurye servislerinde çıkış ve varış gümrük süreçleri hakkında birçok eğitimler vermiştir ve Worldef ile bu eğitimlere online ya da fiziksel olarak devam ettirmektedirler.

Devler İstanbul’da buluşuyor 

Çin merkezli Aliexpress’ten Avrupa’nın en büyük pazaryeri Zalando’ya, Rusya’nın elektronik ticaret devi Ozon’dan dünya genelinde 100’den fazla ülkede hizmet veren Letonya merkezli pazaryeri Joom’a, Birleşik Krallık’tan dünyanın her yerindeki perakendecilere çevrimiçi platform sunan Fruugo’dan Polonya Merkezli Allegro ve Çin merkezli Shein’e kadar dünya e-ticaret devlerinin katılacağı WORLD E-COMMERCE FORUM’da, 10’dan fazla global pazaryeri bulunacak.

Trendyol, Hepsi Burada, N11.com, Morhipo, Çiçek Sepeti, Brendfoni, Vartabi gibi Türkiye’nin e-ticaret lideri şirketlerinin de katılacağı WORLD ECOMMERCE FORUM’da, çok sayıda global markanın ise temsilcileri yer alacak. Türkiye ve yurt dışından 80’den fazla perakende markasının da katılacağı WORLD ECOMMERCE FORUM’da 40’ın üzerinde e-ticaret ve e-ihracat platformu buluşacak.

40’tan fazla fon 

300 B2B masada 150 binden fazla B2B görüşmenin yapılacağı WORLD ECOMMERCE FORUM’da, girişimciler için yeni fırsat kapıları da aralanacak. WORLD ECOMMERCE FORUM’da 40’tan fazla yatırımcı ve fonun, girişimcilerle bir araya geleceği etkinlikte, girişimciler, yatırımcı ve fonların temsilcileri ile birebir görüşme fırsatı yakalayacak. Böylece girişimciler, girişimleri ile ilgili sunum yaparak fon bulma potansiyeli elde edebilecek.

WORLD ECOMMERCE FORUM’da yatırımcı ve fonların, girişimcilerle yapacakları toplantılarda e-ticaret odaklı bir sinerji yakalanacak.  “Dünyada ve Türkiye’de E-Ticaretin Gelişimi”, “Teknoloji Yatırımcılığının Geleceği”, “E-Ticarette Müşteri Deneyimi”,  “E-Ticarette Hız Kavramı”, “Patronlarla E-Ticaretin Stratejisi”, “Rusya’da E-Ticaret” gibi konu başlıklarının masaya yatırılacağı WORLD ECOMMERCE FORUM’da beş farklı sahnede 200’den fazla konuşmacı tecrübelerini paylaşacak.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds