Ara
Close this search box.

E-ticarette okul hareketliliği

e-ticaret
e-ticaret
BKM Kitap Yönetim Kurulu Başkanı Kutbettin Bingölbali

Okulların açılmasıyla beraber kırtasiyeden tekstile kadar birçok kategoride satışlar hızlanmış durumda. Pek çok platform bu döneme özel kampanyalarla tüketicilerin karşısına çıkıyor. worldefvakfi.org’e değerlendirmelerde bulunan BKM Kitap Yönetim Kurulu Başkanı Kutbettin Bingölbali, okulların açılmasıyla beraber çeşitli kategorilerdeki birçok ürünün satışının arttığını söyledi.

“Farklı e-ticaret kategorilerinde birçok ürünün satışı arttı”

Sadece kırtasiye değil, farklı birçok e-ticaret kategorisinde de hareketlilik yaşandığını ifade eden Bingölbali, “E-ticaret platformlarında hazırlık kitaplarına ve kırtasiye ürünlerine olan ilgi arttı. Biz de tüketicinin ihtiyaç duyduğu tüm ürünlerde çeşitli indirimler ve bu indirimlere ek birçok kampanya başlattık” dedi.

Kampanya sürecinde tüketicilerin ihtiyaçlarına odaklandıklarını ve bunun da güzel bir geri dönüşe neden olduğunu aktaran Bingölbali, “Tüketicinin ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan her kampanya gibi bu kampanyalar sayesinde de farklı kategorilerdeki birçok ürünün satışı arttı” diye konuştu.

“Tüketiciler uzun ömürlü ürünlere yönelmeliler”

Bu dönemde online platformlardan alışveriş yapan tüketicilerin dikkat etmesi gereken noktalara da değinen Bingölbali, “Tüketiciler okul alışverişi yaparken çocukların sağlığını riske atmayacak, ihtiyaçlarını karşılayacak, ayrıca çevreye zarar vermeyen uzun ömürlü ürünlere yönelmeliler” ifadelerini kullandı.

Uzun ömürlü ürünlerin tercih edilmesinin hem çocukların sağlığı hem de çevreye verilmesi muhtemel zararın en aza indirilmesi için çok önemli olduğunu hatırlatan Bingölbali, “Bu sayede çocukların sağlığını güvence altına almak, ekonomik açıdan kazançlı çıkmak ve tüketimin doğaya vereceği zararları aza indirmek mümkün. Tüm öğrencilerimizin sağlıkla mutlulukla sürdürecekleri bir eğitim yılı diliyorum” şeklinde konuştu.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds