Ara
Close this search box.

E-ticaret temsilcileri Eskişehir’de buluşuyor

e-ticaret
e-ticaret

WORLDEF’in Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda düzenlediği “WORLDEF Prime Konferansları” hız kesmeden devam ediyor. E-ticaret ve e-ihracat ekosisteminin önde gelen isimlerini buluşturan serinin sıradaki durağı Eskişehir. 14 Eylül Çarşamba günü, 09:00-16:00 saatleri arasında Vehbi Koç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan konferans kapsamında düzenlenecek olan panellerde ekosisteme dair pek çok konu sektörün önde gelen isimleri tarafından masaya yatırılacak.

E-ticaret ve e-ihracatta son trendler ele alınacak

E-ticaret ve ihracat ekosisteminde ortaya çıkan son trendler ve pratik çözümler hakkında bilgilendirmelerin sağlanacağı WORLDEF Prime Konferansı’nda düzenlenecek olan panellerde ekosistemin önemli aktörleri çeşitli sunumlar yapacak.

Öte yandan e-ticaret ekosistemine dâhil olmak isteyen, mevcut operasyonlarını geliştirerek e-ticaret özelinde yeni iş birlikleri kurmak isteyen firmalara bilgi ve deneyim aktarımında bulunulacak.

Sektörün önde gelen isimleri panellerde buluşacak

Konferans; WORLDEF Başkanı Ömer Nart, Türkiye İş Bankası, Moka Satış Müdürü Ahmet Kolukırık, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve ELİDER Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Cırcır’ın açılış konuşmaları ile başlayacak.

Sektörün önde gelen isimlerinin keynote sunumlar yapacağı konferansta, düzenlenecek olan panellerde e-ticaret ve e-ihracat ekseninde pek çok konu uzman isimler tarafından tüm ayrıntıları ile masaya yatırılacak.

aZall.com CEO’su Emre Demir’in moderatörlüğünde gerçekleşecek “Eskişehir E-Ticaret Başarı Hikayeleri” konulu panelde Eskişehirli girişimciler çeşitli değerlendirmelerde bulunacak.

Arvato Dijital Ürünler İş Ortağı Ayşe Gedikli’nin moderatörlüğünü üstleneceği “Küresel Rekabetten Çıkış Yolu: E-Ticaret” başlıklı panelde ise; Savran Holding E-Ticaret Genel Müdürü Mustafa Levent Elmas, Atık Market E-Ticaret Direktörü Cem İlgün, OMID E-Ticaret Direktörü Koray Dinç ve Kargoist İş Geliştirme Baş Sorumlusu Fahri Çırak deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Günün son panelinde ise Digital360 Kurucusu Özge Karadaş moderatörlüğünde “E-Ticaretin Başarı Yolculuğu” konuşulacak. Panelde; ELİDER Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Cırcır, Asset Lojistik Express Kurye Satış Müdürü Bülent Ayan ve A101 E-Ticaret Müdürü Recep Murat Dağlı deneyim paylaşımında bulunacak.

WORLDEF Prime Konferansları hakkında

WORLDEF, Anadolu’da e-ticaret ve e-ihracat farkındalığı oluşturmak için konferanslar organize ediyor. E-ticarete ve e-ihracata başlamak, mevcut operasyonlarını geliştirmek ve e-ticaret özelinde yeni iş birlikleri kurmak isteyen firmalara rehber niteliği taşıyan bu konferanslarda, ekosistemin profesyonelleri tecrübelerini paylaşıyor.

Konferanslarda, sınır ötesi e-ticarette dünyadaki son uygulamalar, trendler ve pratik çözümler gibi konular üzerinde duruluyor. Bugüne kadar 10’da fazla ilde konferans düzenlendi. 2022 yılında 10 ilde konferans planlandı.

Konferansın sponsorları ve destekleyenler

Eskişehir E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı 2022, Türkiye İş Bankası’nın ana sponsorluğu, Eskişehir Ticaret Odası ve Azall.com organizasyon partnerlikleri ile düzenleniyor. Konferansın sponsorları, partnerleri ve destekleyenleri ise şöyle:

Ana Sponsor

Türkiye İş Bankası

Organizasyon Partnerleri

Eskişehir Ticaret Odası

Azall.com

Diamond Sponsorlar

Prapazar

ShopiVerse

T-Soft

Platin Sponsorlar

Kargoist

Asset Worldwide Express

Moka

Armonika

Gold Sponsorlar

Birebir İngilizce

BusinessUp!

Destekleyenler

ELİDER

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds