Ara
Close this search box.

Ramazan Çıplak: Mobil deneyim, başarıya ulaşmak isteyen girişimler için olmazsa olmaz

mobil deneyim
mobil deneyim

worldefvakfi.org’e açıklamalarda bulunan Anı Yüzük Kurucusu Ramazan Çıplak, günümüzde birçok girişimin mobil uygulama odaklı olarak faaliyetlerine başladığını ve mobil deneyimin girişimler için olmazsa olmaz bir noktada olduğunu söyledi.

“Birçok girişim sadece mobil uygulama üzerinde de girişimlerini başlatabiliyor”

Teknoloji tarafında son dönemde önemli gelişmeler yaşandığını hatırlatan Ramazan Çıplak, “Mobil tarafta oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Günümüzde birçok girişim sadece mobil uygulama üzerinde de girişimlerini başlatabiliyorlar. Hayatımızın olmazsa olmazı olan cep telefonumuzda geçirdiğimiz süreyi göz önünde bulundurursak bununda ne kadar doğru bir başlangıç olacağını hepimiz görmüş oluyoruz.” sözlerini kaydetti.

Tüketicilerin telefonla geçirdikleri sürenin platformlar için değerlendirilmesi gereken bir nokta olduğuna vurgu yapan Çıplak, “Sabah uyanır uyanmaz elimize aldığımız, gece de yatana kadar elimizden bırakmadığımız cep telefonlarında sunulan deneyim, girişimler için olmazsa olmaz. Bunun yanında şu anda bizde de yaptığımız satışların büyük bir çoğunluğunun hepsinin mobilden ve mobil uygulamalardan geldiğini görmekteyiz.” ifadelerini kullandı.

“Mobil deneyim hayatımızın olmazsa olmazı”

Mobil uygulamaların tüm dünyada tüketiciler için vazgeçilemez bir noktaya geldiğinin altını çizen Çıplak, “O yüzden mobil uygulamalar hayatımızın artık olmazsa olmazları. Peki bunu nasıl bir değere çevirebiliriz diye düşünecek olursak da kesinlikle kullanıcı dostu olması, hızlı olması ve kolay kullanıma alışkın olan tüketiciler için kullanım kolaylığının sağlanması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Açıklamalarının son kısmında rekabette öne çıkabilmek için nelere dikkat edilmesi gerektiğine de değinen Çıplak, “Tüm bu saydıklarımın dışında rakiplerinden sıyrılmak isteyen markaların mümkün olan en hızlı, en pratik ve en sade şekliyle kullanıcı dostu mobil bir deneyim sunması bu işin olmazsa olmazlarından.” dedi.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds