Ara
Close this search box.

WORLDEF Magazine’in 19. sayısı yayımlandı!

magazine

E-ticaret ve e-ihracat ekosistemine özgü haberler, röportajlar, yorumlar ve köşe yazılarının yer aldığı WORLDEF Magazine’in 19. sayısı yayımlandı.

WORLDEF Magazine, e-ticaret ve e-ihracat yapan ya da yapmak isteyen firmalara ve kişilere ekosistem hakkında dikkat çeken haberler ve makaleler sunmayı amaçlıyor. Ekosistemin aktörlerine vizyon katmayı hedefleyen dijital dergi, WORLDEF editörleri ve yazarları tarafından hazırlanıyor.

Ayda bir yayımlanan derginin 19. sayısı worldefvakfi.org’te ve dijital dergi platformlarında yerini aldı. Akbank’ın katkılarıyla hazırlanan WORLDEF Magazine; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un dergi platformlarından ve https://worldefvakfi.org/magazine adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Öte yandan, WORLDEF Magazine, basılı olarak da çeşitli kurum ve kuruluşlara dağıtılıyor.

WORLDEF Magazine’in 19. sayısında neler var?

E-Ticareti Büyüten Kargo: Yurtiçi Kargo

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, şirketin e-ticaret ve e-ihracat hedeflerinden kariyerine kadar birçok konuda WORLDEF Magazine’in sorularını cevapladı. Yurtiçi Kargo pandeminin lojistik yükünü nasıl omuzladı? E-ticaret ve e-ihracat şirketleri için neler vaat ediyor? Geliştirdikleri yenilikçi teslimat modelleri nelerdir? Lojistik sektörünün geleceğinde neler var? Sektörün profesyonel ismi Fatih Önyol, bu sorulara ve daha fazlasına cevap verdi!

Diğer başlıklar

  • WORLDEF Magazine’de 19. sayısındaki başlıklar şöyle;
  • E-Ticaret Ekosisteminde Neler Oluyor?
  • GittiGidiyor, Gitti!
  • Dikeyde Uzmanlaşan E-Ticaret Siteleri Karbon Ayak İzinin Azaltılmasına Katkı Sağlıyor!
  • Metaverse Ve E-Ticarete Etkileri (I)
  • E-Ticaret Lojistiğinde “Yeşil Paketleme” Dönüşümü
  • Uçtan Uca E-Ticaret Çözümü: fiCommerce
  • Geleneksel ve Dijital Kanallarda Pazarlama Analitiği
  • E-Ticarette “Fikir Önderleri” Trendi Yaygınlaşıyor: KOL-Ticaret
Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds